Trykluft-Slibesystem til lak

Trykluft-Slibesæt til lak

Ned med omkostningerne og lakforbruget

Kendetegnene ved trykluft-slibesystemsættet til lak er lave omkostninger til forbrug af trykluft og effektiv håndtering. IAS-slangen gør det let at skifte mellem maskiner. LEX-motorteknologien øger holdbarheden og gør sættet til en værdifuld investering. Det er det bedste valg til at opnå enestående resultater gang på gang.

3M™ Cubitron™ II Hookit™-slibeark til ubesværet manuelt arbejde. Det er perfekt til hurtige og materialebesparende resultater, og du opnår en betydeligt bedre overfladefinish. Arkene kan skilles ad ved at folde langs perforeringen og dermed anvendes til mindre slibeblokke, mens den innovative multihulperforering i V-mønster giver mere effektiv fjernelse af slibestøv. Rent slibearbejde på et rent karrosseriværksted.

 

 • Elektrisk Slibesæt til lak

  Et system med fokus på sundheden takket været ETC EC 150's støvhåndtering, vibrationshåndtering og bagpladebremse – i den daglige brug er den i en klasse for sig.

  Elektrisk Slibesystem til lak

 • Sikkerhedssæt

  Sikkerhedssættet er udviklet til arbejde i områder, der er følsomme over for tørt støv. Det er udstyret med en flammehæmmende plastbeholder, der minimerer risikoen for brand og eksplosioner.

  Sikkerhedssæt 

 • Påføring af primer med maksimal effektivitet

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Påføring af primer med maksimal effektivitet

3M™-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
  3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL