Elektisk Slibesystem til lak

Sikkerhedssæt

Sikker på vej til success


Tørt og eksplosionsfarligt støv hører ikke hjemme i atmosfæren, men i sikkerhedssættets flammehæmmende plastbeholder. Støvsugeren minimerer kompromisløst brand- og eksplosionsrisikoen og beskytter dermed aktivt dit karrosseriværksted. Selv i den mest komplette konfiguration er sikkerhedssættet et fremragende eksempel på arbejdspladsorganisering og garanterer samtidig op til 30 % hurtigere arbejde.

Som supplement til sikkerhedssættet tilbyder 3M de perfekte artikler til beskyttelse af medarbejderne på alle ansvarlige værksteder. Beskyttelsesbriller, ørepropper og åndedrætsværn er en lige så vigtig del af udvalget som materialespecifikke slibelinjer, der forhindrer kontaktkorrosion og dannelse af bobler.

 

 • Elektrisk Slibesæt til lak

  Et system med fokus på sundheden takket været ETC EC 150's støvhåndtering, vibrationshåndtering og bagpladebremse – i den daglige brug er den i en klasse for sig.

  Elektrisk Slibesystem til lak>

 • Produktkatalog

  Udforsk hele udvalget af produkter fra 3M og Festool Automotive Systems, der udgør det omfattende totalslibesystem til biler.

  Download kataloget >

 • Trykluft-Slibesæt til lak

  Glæd dig over effektiv håndtering med trykluft slibesystemet til lak, samtidig med at du får lave omkostninger til forbrug af trykluft.

  Trykluft Slibesæt til lak>

 • Påføring af primer med maksimal effektivitet

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Påføring af primer med maksimal effektivitet>


3M™-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

Anbefalet værktøj og tilbehør til karrosserireparationssystemet

Køb alle produkter
 • 3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
  3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL