Trykluft-Slibesystem til lak

Spot Repair-sæt

Profit på ingen tid.

Der kan ske meget på 90 minutter. For eksempel en komplet reparation af en mindre skade. Ved hjælp af spot repair-sættet kan reparationer på op til 3,5 cm udføres på ingen tid med blot ét sæt og ét værktøj. Det hurtige arbejde gør ikke kun kunderne glade. De ekstra ordrer, der opnås med spot repair-sættet, øger naturligvis også effektiviteten og profitten.

Reparation og lakering af mindre skader udføres dagligt. Derfor er det vigtigt at have et optimeret system til denne type reparationer. Med plastikreparationsmaterialer, 3M™ Cubitron™ II-slibemidler og produkter til lakpolering har 3M Automotive Aftermarket Division en hel palet af koordinerede komponenter til en unik proces – for første gang i samme pakke. Og de kan alle bruges med den samme Festool-maskine. Effektivitetsgraden er ny og en milepæl hvad angår en forenkling af arbejdsprocessen med samme høje kvalitet.

 • Brochure

  Find ud af mere om klassens bedste slibemidler fra 3M i kombination med elektrisk premium-værktøj fra Festool Automotive Systems.

  Download brochure >

 • SMART Repair – trinvis beskrivelse

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for let at opnå optimale resultater.

  SMART Repair – trinvis beskrivelse >

 • Safety Set

  The Safety set is designed to work in areas sensitive to dry dusts. Equipped with a flame retardant plastic container, it minimises fire and explosion risks.

  Safety Set


3M™-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
  3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Total Automotive Sanding System

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL

  BESØG 3MCOLLISION.COM