Kolleger, der snakker arbejde i et kontormiljø – beskyttet af Thinsulate Vinduesfilm.

Gør din arbejdsplads komfortabel

3M Thinsulate Vinduesfilm er en omkostningseffektiv løsning, du kan bruge til at opgradere dine vinduer, så de bliver mere energieffektive og giver et komfortabelt indeklima året rundt.

Bestil vores informationspakke her

Øg energieffektiviteten ved at isolere vinduerne.

Kvinde, der står og demonstrerer noget for sine kolleger i et stort kontor – alle beskyttet af Thinsulate Vinduesfilm.

Se, hvordan du opnår komfort året rundt

 • Illustration af snefnug
  Klimastyring

  3M Thinsulate Vinduesfilm hjælper med at holde varmen inde om vinteren og airconditionluften inde om sommeren – at holde vejret derude, hvor det hører til – uanset årstid. Den hjælper med at mindske kolde/varme punkter i vores bygninger og øger den generelle komfort for dig og dine lejere.

 • Graf, der viser positiv vækst
  Øg effektiviteten

  Det anslås, at 34 % af opvarmning og afkøling i erhvervsbygninger skyldes vinduerne. Reducer udgifterne til energi til en brøkdel af det, det koster at skifte vinduerne. 3M Thinsulate Vinduesfilm er en vinduesfilm med lav emission eller "Low E", der giver et almindeligt vindue med et enkelt lag glas omtrent den samme isoleringsværdi som et vindue med to lag glas og et vindue med to lag glas omtrent den samme isoleringsværdi som et vindue med tre lag glas.

 • Illustration, der viser et par læsebriller
  Bevar udseendet

  3M Thinsulate Vinduesfilm er installeret på historiske registrerede bygninger for at øge bæredygtigheden, komforten og beskytte interiøret mod solens stråler, samtidig med at de eksisterende vinduers udseende bevares. 3M Thinsulate Vinduesfilm er en næsten usynlig film, som monteres professionelt på glassets overflade. Den har en neutral udseende, som ikke ændrer vinduernes udseende drastisk – hverken indvendigt eller udvendigt.


Casestudie

Minnesotas guvernørs historiske bolig er et majestætisk to-etages palæ i tudorstil, der er bygget i 1912. Statens nye lov stillede imidlertid krav, som bygningen skulle overholde, om større energieffektivitet for regeringsejede bygninger. Se, hvordan 3M Thinsulate Vinduesfilm løste problemet.


Grå baggrund med illustration af UV-beskyttelse


UV-BESKYTTELSE

Skin Cancer Foundation anbefaler at bruge vinduesfilm i private hjem for at blokere for UV-stråler.

Sådan fungerer 3M Thinsulate Vinduesfilm

 • Illustration af, hvordan Thinsulate Vinduesfilm fungerer om vinteren
  VARM OM VINTEREN

  Varmereflekterende teknologi hjælper dig med at holde varmen om vinteren.

 • Illustration af, hvordan Thinsulate Vinduesfilm fungerer om sommeren
  KØLIG OM SOMMEREN

  Solblokerende teknologi hjælper med at holde dig kølig om sommeren ved at blokere UV-stråler og varme.


Lille pige, der leger med hund foran et stort vindue med Thinsulate Vinduesfilm

ISOLERING AF DINE VINDUER.

  

I årtier har isolering været anvendt i vægge og lofter i bygninger til at styre varmegennemstrømningen mellem de indvendige og udvendige omgivelser. 3M Thinsulate Vinduesfilm fungerer næsten på samme måde. Den giver et almindeligt vindue med et enkelt lag glas omtrent den samme isoleringsværdi som et vindue med to lag glas og hjælper med at holde varmen inde om vinteren og airconditionluften inde om sommeren.

Kolleger, der står og snakker foran store glasvinduespaneler – beskyttet af Thinsulate Vinduesfilm.

IKKE-FORSTYRRENDE PROFESSIONEL INSTALLATION.

  

Næsten usynlig. 3M Thinsulate Vinduesfilm monteres professionelt direkte på glassets overflade. Denne proces er lang mindre forstyrrende og billigere end udskiftning af vinduerne.