Videos


Glas-finishløsninger

Glas-finishløsninger

Innovation, inspiration, information

Find en installatør

Gør rum levende med vindues- og glasudsmykninger

Fordelene ved præget, udskåret, sandblæst mønstret eller lignende glasmønstre er tydelige: Man kan tilpasse beskyttelsen af ens privatliv, men stadig lade lyset skinne fra et rum til et andet, og selv lukkede rum kan føles åbne. At anskaffe sig disse glasoverfladeeffekter kan være en dyr fornøjelse, men nu er det muligt til en overkommelig pris med 3M™ Fasara™, 3M™ Crystal og 3M™ dikroiske glas-finishløsninger.

Brug af vinduesfolie

 • Vinduesgrafik, der styrker mærkeidentiteten
  Vinduesgrafik, der styrker mærkeidentiteten

  Brug dine vinduer til at præsentere dit brand. Uanset om det er vinduerne ud til gaden eller glasdørene ind til dit kontor, så giver grafisk vinduesfolie fra 3M dig mulighed for at styrke din mærkeidentitet.

  Kontakt os
  Se produktoplysninger

 • Vinduesfolier til både afskærmning og dekoration
  Vinduesfolier til både afskærmning og dekoration

  3M vinduesfolie gør ikke blot dine ruder til et blikfang. De giver også god afskærmning til dit kontor og dine mødelokaler, samtidig med at du bevarer den lyse og åbne atmosfære.

  Kontakt os
  Se produktoplysninger

   

 • Vinduesfolier til beskyttelse
  Vinduesfolier til beskyttelse

  Flyvende glas fra en knust rude kan forårsage alvorlige skader. Så er det lettere at træffe de rette sikkerhedsforanstaltninger og være helt fri for at tænke på konsekvenserne. 3M™ Scotchshield™ vinduesfolie holder sammen på splinter og stykker fra den knuste rude.

  Kontakt os
  Se produktoplysninger


Fordelene ved vinduesfolie

Hvad gør 3M™ Fasara™ og 3M™ krystalglasfinish bedre?

Æstetik:Vores dekorative glas- og vinduesfolier forvandler normalt glas og indfanger på autentisk vis det look, man får med skåret eller teksturglas, til en brøkdel af prisen.

Fleksibilitet:3M Fasara glasfinish giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet afskærmning. Anvend 3M Fasara glasfinish for at skabe fornemmelsen af en monoton og fredfyldt "rispapirsvæg", eller skær folien ud og læg den i lag for at skabe spændende, dynamiske effekter. 3M krystalglasfinish giver dig mulighed for at skabe komplekse designdetaljer eller bogstaver ved hjælp af den elektroniske skæreteknologi.

Nem påførsel:3M's ekspertise inden for klæbemidler sikrer hurtige, nøjagtige, smukke og langtidsholdbare løsninger på en bred vifte af glasoverflader.

Materialer:3M Fasara glasfinish er fremstillet af slidstærke og fleksible polyestermaterialer. 3M krystalglasfinish er fremstillet af transparent vinyl.

Økonomi:Du opnår den smukke, transparente og afskærmende effekt, som du ellers kun opnår med præget, udskåret, sandblæst eller teksturglas, til en brøkdel af prisen. Fasara og Crystal glasfinish skal blot påføres direkte på glasset, hvilket sparer både tid og penge. Effektive resultater på en effektiv måde.


Materialer til download


Certificerede installatører

Find en certificeret installatør i nærheden af dig.


Om glasfinish

3M glasfinish er et fremragende alternativ til præget eller sandblæst glas, da det er en både hurtig og økonomisk kvalitetsløsning til afskærmning, branding og dekoration.