1. Danmark
 2. Coronavirus
Vi hjælper verden med at bekæmpe COVID-19

Vi hjælper verden med at bekæmpe COVID-19

3M fokuserer på COVID-19-pandemien fra alle vinkler og på tværs af alle relevante interessenter

I denne globale krise skal sikkerheden for vores medarbejdere og offentligheden, herunder sundhedspersonalet og nødbehandlere, være af allerstørste vigtighed. Vi er taknemmelige for det arbejde, vores medarbejdere udfører for at støtte op om indsatsen for folkesundheden, og de tager ansvar for deres velbefindende ved bl.a. at arbejde hjemmefra, når det er muligt, og ved implementering af omfattende sikkerhedsprocedurer på vores kontorer og fabrikker.

Siden januar har 3M fordoblet produktionen af N95/FFP2 åndedrætsværn til 1,1 milliarder om året på vores globale fabrikker, heriblandt USA, Asien og Europa. 3M vil fordoble sin kapacitet igen til 2 milliarder om året inden for de næste 12 måneder.

I denne krise oplever 3M en hidtil uset stigning i efterspørgslen efter N95/FFP2 åndedrætsværn, og efterspørgslen overstiger udbuddet i den nærmest overskuelige fremtid. Sideløbende med at vi har travlt med at udvide vores egen produktion, arbejder vi også sammen med regeringer og andre for at fordele og prioritere forsyninger for at imødekomme de mest kritiske behov og områder. 3M har også indgået partnerskab med andre virksomheder om udvikling af en række innovative løsninger til beskyttelse af sundhedspersonale og nødbehandlere.

 • Øget produktion af N95/FFP2 åndedrætsværn
  Øget produktion af N95/FFP2 åndedrætsværn
  • Fordoblet: Siden udbruddet begyndte, har vi fordoblet den globale produktion af N95/FFP2 åndedrætsværn.
  • 24/7: Produktionslinjerne kører 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
  • 2 milliarder: Tiltag er igangsat for at gøre det muligt for 3M endnu en gang at fordoble kapaciteten af N95/FFP2 åndedrætsværn til 2 milliarder globalt inden for 12 måneder.
 • Levere værnemidler til dem, der har mest brug for det
  Levere værnemidler til dem, der har mest brug for det
  • Frontlinjer: De fleste N95/FFP2 åndedrætsværn i Danmark er nu beregnet primært til sundhedspersonale i frontlinjen for beredskabet, resten går til andre kritiske industrier, herunder energi, fødevarer og medicinalvarer.
  • Kritiske behov: I regioner og lande verden over arbejder 3M sammen med regeringer, distributører og andre for at prioritere forsyninger til de mest kritiske kunde- og folkesundhedsbehov.
  • Samarbejde: Vi samarbejder med regeringer for at nedbryde handelsbarrierer og dirigere åndedrætsværn til de områder i verden, hvor der er størst behov for dem.
 • Bekæmpelse af prisafpresning, svig og forfalskning
  Bekæmpelse af prisafpresning, svig og forfalskning
  • Samme priser: 3M har ikke og vil ikke hæve priserne på åndedrætsværn i denne krise.
  • Retsforfølgning af tredjeparter: 3M samarbejder med retshåndhævende myndigheder over hele verden for aktivt at retsforfølge tredjeparter, der forsøger at drage fordel af denne krise.
  • Rapportering af svig: Hvis kunder har bekymringer vedrørende svigagtige aktiviteter, kan de rapportere deres bekymringer på 3M's hjemmeside (US, engelsk).
 • Beskyttelse af medarbejdere og opretholdelse af forretningskontinuitet
  Beskyttelse af medarbejdere og opretholdelse af forretningskontinuitet
  • Support: Vi har implementeret foranstaltninger for at beskytte vores medarbejdere og fortsætter med at overvåge arbejdspladser rundt omkring i verden for at sikre, at vores medarbejdere har den støtte, de har brug for.
  • Bibeholdelse af daglige processer: 3M har været i stand til at opretholde daglige processer under forskellige omstændigheder rundt om i verden ved at arbejde på andre måder, samarbejde med lokale eksperter og regeringer og samarbejde globalt.
  • Åben kommunikation: Vi er forpligtede til at betjene vores kunder, og vi vil opretholde hyppig og åben kommunikation i dette dynamiske miljø.

Få mere at vide om kritiske 3M-produkter, og
få adgang til nyttige ressourcer

 • Korrekt valg og brug af åndedrætsværn er de løsninger, der skal til for at reducere eksponering for luftbårne kontaminanter. Find tekniske bulletiner, sådan-gør-du-videoer, materialer omkring tilpasningstest og flere oplysninger, der kan hjælpe dig med at beskytte dine medarbejdere og dig selv.