1. Danmark
 2. Kommercielle løsninger
 3. Grafik og skiltning

Grafik og skiltning

En vej med en flåde af varevogne med 3M Graphics Film-produkter installeret

Grafiske folier til ethvert projekt

Kraftfulde løsninger til at øge effekten af dit brand

Find en 3M Endorsed Installatør
Kontakt os

Opnå en højere standard. Grafiske folier til ethvert projekt.

Tillad dig selv at drømme større end nogensinde, og tag enhver grafisk installation til det næste niveau. Førsteklasses grafik hjælper med at fortælle branding og historier, og understøtter andre initiativer som at maksimere bæredygtighed og øge salget.
3M-produkter giver dig mulighed for at gå over kundens vision og udtrykke den på nye og kraftfulde måder gennem bilindpakning, grafiske folier til vægge, gulve og fortove, overfladebehandlinger, gennemsigtige film til iøjnefaldende skiltning, perforerede film til vinduesgrafik, ikke-PVC-film og meget mere.

 • Ide- ikon
  Innovation - Vores formål er klart

  Mere end nogensinde har vi brug for videnskaben til at skabe en mere positiv fremtid, hvor alle kan trives. Vores planets, vores folks og vores økonomiske modstandsdygtighed afhænger af det.

 • Certificeret ikon
  3M™ Select program for udvalgte grafiske leverandører

  Når du skal vælge materialer til din grafik og branding, skal du sørge for, at de lever op til dine forventninger. Når du vælger en 3M Select Graphic Installer, kan du være sikker på, at den færdige grafik er fremstillet af en betroet 3M-leverandør og påført af en kvalificeret montør.

 • Ikon for certificering
  Partnerskab - 3M™ program for Endorsed godkendte installatører

  3M Endorsed Installer-programmet er et uddannelses- og certificeringsprogram, der anerkender installatørernes færdigheder og erfaring.

 • Garanti- ikon
  3M Garanti - din tryghed

  For at følge med i den hurtigt skiftende grafiske verden har du brug for banebrydende produkter for at få en konkurrencemæssig fordel. 3M's grafiske løsninger bliver sat på prøve, indtil vi har udviklet de mest holdbare og innovative produkter til din virksomhed.

  Og vi står bag dem med en af branchens mest omfattende grafikgarantier, 3M™ Matched Component System Warranty (MCS).


Varevogn med 3M Print Wrap Film installeret.
3M™ Print Wrap Film IJ280

Vores nyeste wrapfilmløsning er optimeret til køretøjer og er en ny global standard inden for wrapfilm med print til køretøjer.
Når det bruges sammen med 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G, er det bevist, at det monteres op til 20 % hurtigere og løfter 2x mindre.

FÅ MERE AT VIDE OM 3M™ PRINT WRAP FILM IJ280

Det er kun fantasien, der sætter grænser

Tillad dig selv at drømme større end nogensinde, og tag enhver grafisk installation til det næste niveau. Førsteklasses grafik hjælper med at fortælle branding og historier, og understøtter andre initiativer som at maksimere bæredygtighedsindsatsen og øge salget.
3M's produkter giver dig mulighed for at gå ud over kundens vision og udtrykke den på nye og kraftfulde måder gennem bilindpakning, grafiske film til vægge, gulve og fortove, overfladebehandlinger, gennemsigtige film til iøjnefaldende skiltning, perforerede film til vinduesgrafik, ikke-PVC-film og meget mere.

Firmabiler

 • Billedet viser 3 lastbiler på vej ned ad vejen - alle med hvide 3M Graphic Wraps installeret.
  • Firmabiler

   Som den mest omkostningseffektive form for reklame er 3M™ Graphic Wraps til branding af køretøjer en effektiv måde at komme i kontakt med kunder på farten.

   3M™ Print Wrap Film IJ280 med 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G er en dristig ny standard inden for folieindpakning og bliver siddende præcis, hvor du vil. Din folie indpakning og design kan drage fordel af hurtigere installation, banebrydende formbarhed og optimeret vedhæftning.

   Og hvis du vil have en grønnere grafisk løsning, har 3M™ Envision™ film og overlaminater opnået den prestigefyldte GREENGUARD Gold-certificering.

   Besøg vores engelske hjemmeside for mere information om grafik til firmabiler.

   3M™ Print Wrap Film IJ280
   3M™ Envision™ printfilm.

Personalisering af biler

 • Mand monterer 3M Folie til bil på fronten af bilen

  Personalisering af biler

  • Wauw på hjul. Disse 3M-folier har det, der skal til for at gøre indtryk på farten. Innovativt design og installationsfunktioner giver mulighed for hurtig og nem installation, og et udseende der holder. Uanset om du laver skræddersyet bilgrafik, budskaber eller farverige designs, har alle disse køretøjer én destination: storhed.

   Besøg vores engelske U.K. website for mere information om personalisering af biler.

   Personalisering af biler

Tog

 • Billede af højhastighedstog, der kører gennem et grønt landskab

  Tog løsninger

  • Det er blevet sværere end nogensinde at holde trit med de hurtige ændringer, der sker inden for jernbaneteknologi. Med 46 teknologiplatforme og over 80 års erfaring kan vores integrerede team af videnskabsfolk og forskere arbejde sammen med dig om at skabe gennembrud og hjælpe dig med at være et skridt foran, mens du bygger fremtidens tog.

   Nutidens jernbanevogne er lettere, hurtigere, mere aerodynamiske og energieffektive end nogensinde, med lettere materialer og slanke designs. 3M's teknologier kan hjælpe med at maksimere produktions- og driftseffektiviteten, samtidig med at de sænker omkostningerne og forbedrer den langsigtede ydeevne.

   Besøg vores engelske U.K.-website for at få flere oplysninger om jernbanesoulutioner.

   Tog løsninger

Bygninger og interiør

 • Kvinde sidder ved et skrivebord med en bærbar computer foran sig. Døren ud til haven er åben.

  Bygning og interiør

  • Bygninger og vægge er en enorm mulighed for branding. Med sin enestående pålidelighed, brugervenlighed og kreative muligheder giver 3M™ wall wrap folie dig selvtilliden til at skabe fantastiske bygningsindpakninger uanset tekstur, størrelse eller vejrforhold. Verden er officielt dit lærred.

   Besøg vores engelske U.K. hjemmeside for mere information om bygninger og interiør.

   Bygning og interiør

Vinduer

 • Bygning med masser af vinduer med 3M vinduesfilm installeret for at reducere blænding og varme.

  Vinduer

  • Forvandl vinduer til gevinster. Med en enkel placering af en vinduesfilm kan dine kunder drage fordel af denne fantastiske ejendom til at forbedre deres image. Fra perforerede folier til transparente folier til printbare folier - der er en overflod af muligheder fra 3M til at lade dit talent skinne igennem.

   Besøg vores engelske U.K.-websted for mere information om vinduer.

   Vinduer

Oplyste skilte

 • Billede af en storby om natten med masser af lys og skilte.

  Oplyste skilte

  • Hjælp dine kunders brands med at skinne med 3M's transulente og inkjet-printbare folie til baggrundsbelyste skilte, fleksible substrater, lysstyringsfilm og overlaminater.

   Vælg mellem en udvidet serie af gennemsigtige filmfarver, der hjælper dig med at opfylde endnu flere kundebehov og sikre global konsistens i din branding.

   Besøg vores engelske U.K. website for mere information om lysskilte.

   Oplyste skilte

Grafik til gulve og belægninger

 • Hall med tøj- og opbevaringsskabe. På gulvet ser du 3M Floor Graphics.

  Grafik til gulve og belægninger

  • Fra salgsbudskaber til legepladser - 3M™ Printbare folier giver dig mulighed for at skabe gulve og fortove, der slår benene væk under folk. Hver folie er konstrueret til nem installation og slidstærk holdbarhed, så du altid kan skabe gulve, de vil se op til.

   Besøg vores engelske hjemmeside for mere information om grafik til gulve og fortove.

   Grafik til gulve og belægninger

Mand monterer blå 3M Graphics Films på en bil.
Klar til at installere 3M-grafik?
Klar til at installere 3M-grafik?
Klar til at installere 3M-grafik?

Klik her for at finde en lokal 3M-Endorsed installatør til din specifikke applikation.

FIND EN 3M ENDORSED INSTALLATØR
TAL MED EN 3M EKSPERT

3M™ Select Graphic Provider Program: Partnerskabet for succes

Den bedste grafiske beslutning, du nogensinde kommer til at træffe.

Du har opbygget din virksomhed og udviklet en branding, der vil skille sig ud og vare ved. Så når du skal vælge materialer til din brandinggrafik, skal du sørge for, at de lever op til dine forventninger. Når du vælger en 3M Select Graphic Provider, kan du være sikker på, at den færdige grafik er fremstillet af en betroet 3M-leverandør og påført af en kvalificeret applikator.

 • 3M og Select Graphic Provider-logo

  Hvorfor vælge en 3M Select Graphic Provider?

  3M Select Graphic Providers er et veletableret netværk af installatører, der har opfyldt kriterier fastsat af 3M for at sikre høj kvalitet og ensartet anvendelse på tværs af følgende nøglemarkeder:

  • Firmabiler
  • Jernbane
  • Indvendig og udvendig dekoration
  • Solafskærmning og sikkerhedsfilm
  • Biler til forbrugere

Find den rigtige film til opgaven

Førsteklasses teknologi og uovertruffen kvalitet hjælper dig med at levere det bedste til dine kunder og skille dig ud fra konkurrenterne - uanset hvor kompliceret opgaven er. Lav fantastiske bilindpakninger, håndter kompleks væggrafik med lethed og meget mere med 3M's mangfoldige udbud af grafiske produkter. Udforsk vores produkter for at finde det perfekte produkt til dit projekt.
 • Varevogn på vej med 3M Digital Print Films
  Folie til digital print

  Fleksibel, formbar og meget hårdfør, printbar folie giver dig mulighed for at påføre fantastisk grafik på overflader fra enkle og flade til komplekse kurver.

  Se 3M™ film til digitalt tryk

 • Bil, der drejer rundt i et sving, monteret med røde 3M Vehicle wraps og trims.
  Folie indpakning af køretøjer

  Vis din personlighed på din bils ydre. 3M™ Wrap Films giver dig mulighed for at finde en række forskellige farver og teksturer eller skabe en komplet personalisering ved hjælp af specialfremstillede folie indpakninger.
  Beskyt din lak mod stenslag, insekter, sand og salt med 3M™ Paint Protection Film.

  Se 3M™ Wraps til køretøjer
  Se 3M™ PPF lakbeskyttelsesfilm

 •  Et tog installeret med 3M Farvet Film - kører ind på en station
  Farvet film

  Disse holdbare, farvede folier er designet til at blive skåret i enhver form og er en økonomisk bilreklame, der ikke kræver print eller beskyttende overlaminater.

  Se 3M™ Scotchcal™ Electrocut™ Grafisk film serie 100
  Se 3M™ Controltac™ Grafisk film 180

 • 3M™ Overlaminatfilm produkt
  Overlaminatfilms

  Beskyt og forbedre din grafiske installation ved at vælge det rigtige overlaminat for at sikre flotte resultater, der holder i lang tid.

  Se 3M™ Overlaminatfilm

 • Kontorlandskab, der viser, hvordan 3M's arkitektoniske film kan friske rummet op.
  Arkitektoniske film

  Gør din bygning til det største reklameskilt for dit brand. Eller måske opfriske udseendet af dit interiør ved hjælp af 3M arkitektoniske film. Du bliver måske overrasket over mulighederne.

  Se 3M™ arkitektoniske folier

 • Kontorlandskab, der viser, hvordan 3M's arkitektoniske film kan friske rummet op.
  Vinduesfilm

  Forvandle vinduer til gevinster. Med en simpel placering af en vinduesfilm kan dine kunder drage fordel af denne fantastiske ejendom til at forbedre deres image. Fra perforerede folier til transparente folier til printbare folier, der er en overflod af muligheder for at lade dit talent skinne igennem.

  Se 3M™ folier til glas

  Leder du efter energibesparende løsninger eller sikkerhedsløsninger til vinduer? Find ud af mere her.

  Se 3M™ Vinduesfilm

 • Tankstation med 3M Signage Films - vist om natten.
  Skilt folie

  Den kombinerer det bedste inden for grafik og belysning: Fra gennemsigtig folie til skiltning og lysstyringsfilm til vores fleksible substrater og grafiske beskyttelse - 3M har alt, hvad du behøver.

  Se 3M™ uigennemsigtige skiltefolier
  Se 3M™ belyste skiltefolier

 • Udendørs gårdrum vist med 3M gulv- og belægningsfilm
  Folie til gulve og belægninger

  Har du overvejet at bruge dit gulv til at promovere dit brand? 3M™ Gulv- og Belægningsfilm har sikkerhed og holdbarhed i højsædet for at sikre, at du får dit budskab igennem på en unik måde.

  Se 3M™ Folier til gulve
  Se 3M™ Folier til belægninger
  Se 3M™ Overlaminater til gulve

 • Mand, der installerer 3M Graphic Films ved hjælp af korrekt filminstallationsværktøj
  Værktøj til installation af film

  Find det rigtige værktøj til opgaven, fra filmapplikatorer til luftudløsningsværktøjer og alt derimellem. 3M™ Knifeless Tape giver dig mulighed for præcist og effektivt at skære gennem grafisk film uden kniv og uden at beskadige overfladen for at skabe en ren linje.

  Se 3M™ installations film

Bliv en 3M™ godkendt installatør

3M Endorsed Installers er et globalt professionelt netværk af specialister.
Certificer dine færdigheder, og skil dig ud fra konkurrenterne med 3M Endorsed Certification Program.
Dette kursus er designet til installatører med mindst tre års erfaring og en solid viden om personalisering af køretøjer, og det kan kun tages efter afslutning af kurset Endorsed Advanced.

 • Mand monterer blå 3M Graphic Films på en bil

  Vigtigste fordele:

  • Validerede tekniske færdigheder og viden
  • Brug af 3M Endorsed Installer-logoet på din hjemmeside og markedsføringsmaterialer
  • Aktivt promoveret af 3M til slutbrugere
  • Inklusion i særlige kommunikationsevents og programmer dedikeret til vores certificerede installatørnetværk
  • Anerkendelse og troværdighed af 3M Endorsed-certificeringen

ICC farveprofiler

Klik på linket for at finde den korrekte farveprofil til din kombination af 3M-medier, RIP og printer.


Har du ikke fundet det, du leder efter?

 • Hvis du ikke har fundet det, du leder efter på denne side, bedes du kontakte os ved at udfylde denne formular, så vil en 3M-repræsentant kontakte dig.

 • Tilmeld dig vores mailingliste for at holde dig opdateret om alle de nyeste produktlanceringer fra 3M.