1. 3M Danmark
  2. 3M Sundhedssektoren
  3. 3M Healthcare Investigator Sponsored Research
3M Sundhedssektoren

Investigator Sponsored Research

black mesh banner
Uafhængig forskning

3M ønsker at støtte "Investigator Sponsored Research" (ISR), hvor der foreligger en fælles interesse, med det formål at udbygge den videnskabelige og tekniske viden relateret til 3M’s produkter.

Indsend dit forslag

"Du forlader nu 3M´s hjemmeside. 3M samarbejder med EnvisionPharma til modtagelse og håndtering af forespørgsler til research support."

OK

3M Health Care er en global virksomhed, som tilbyder innovative produkter og løsninger til intensiv behandling, kronisk behandling, forebyggelse af infektion, tandpleje, styring af sundhedsoplysninger, medicinering og fødevaresikkerhed. 3M tilbyder pålidelige produkter, der hjælper til at fremme sundheden og giver en behandling, der har god kvalitet, er økonomisk og giver gode resultater.

3M ønsker at støtte "Investigator Sponsored Research" (ISR), hvor der foreligger en fælles interesse, med det formål at udbygge den videnskabelige og tekniske viden relateret til 3M’s produkter. "Investigator Sponsored Research" omfatter uafhængigt udviklede kliniske undersøgelser eller forskning, der udelukkende iværksættes, udføres og styres af en forsker, som ikke er ansat i virksomheden (f.eks. en uafhængig forsker, en institution, fælles studiegruppe, samarbejdsgruppe) i henhold til gældende juridiske, etiske og lovmæssige krav. Forskere kan anmode om støtte i form af 3M-produkter eller teknologi, finansiering af forskning eller begge dele.


Forskningstyper

3M kan støtte "Investigator Sponsored Research" med 3M-produkter i det omfang, det er tilladt i henhold til lokale love og bestemmelser, forudsat at den tiltænkte forskning er i overensstemmelse med virksomhedens prioriteter.

Forskning, der generelt kan komme i betragtning til 3M-støtte:
 

  • Kliniske undersøgelser: En videnskabeligt kontrolleret undersøgelse af et behandlingsmiddel (instrument eller lægemiddel), hvor der indgår forsøgspersoner.
  • Ikke-kliniske undersøgelser/præ-kliniske undersøgelser: Undersøgelser, der forekommer i perioden før brug i/til mennesker. Disse undersøgelser er in vitro, in vivo og in silico.

Forskning, der generelt ikke kan komme i betragtning til 3M-støtte:
 

  • Sikkerhedsundersøgelser
  • Undersøgelser, der udgør en urimelig risiko for sygdom eller personskade for forsøgspersoner
  • Uddannelsesstøtte

Ofte stillede spørgsmål


Indsend dit forslag