Metalbearbejdning og metalproduktion
Metalbearbejdning og metalproduktion
Se alle produkter

Produkter inden for metalbearbejdning

 • Produkter til metalbearbejdning hjælper i metalbearbejdningsprocessen og er med til at beskytte dine arbejdere.

  Sikkerhed i støberiet. Produktivitet i processerne. Teknologien til konstant at være et skridt foran. I over 100 år har 3M designet løsninger specifikt til metalbearbejdningsindustrien. Vores industrielle slibemineraler er udviklet til at modstå de hårdeste overflader, polere metal til en præcis fin finish og give dig mulighed for at gennemføre alle faser derimellem. 3M's personlige sikkerhedsudstyr er med til at sikre, at dine medarbejdere er beskyttede, uanset om de skal svejse, tilskære, slibe eller gå tværs gennem fabrikken. Og når dit team er udstyret med forskellige former for industriel lime og tape, er de forberedt på enhver udfordring, de møder.


Vores produkter kan hjælpe i metalbearbejdningsprocessen fra start til slut. Disse produkter kan bruges til en lang række formål og er beregnet til at gøre din produktions- og udviklingsproces sikker og effektiv.


Spotlight | Løsninger til metalbearbejdning og kampagner

 • Oplev vores nye produkter og se, hvordan 3M slibeprodukter i verdensklasse hjælper dig med at få mere fra hånden.

 • Tag din virksomhed til det næste niveau af ydeevne og produktivitet - ved at sammensætte den uovertruffen slibningshastighed og lang levetid fra 3M™ Cubitron™ II slibeprodukter med brugervenlighed og alsidighed fra Scotch-Brite™ slibeprodukter. Færdiggør din linje med ægte 3M™ elværktøj. Professionelle slibeværktøjere optimeret til brug sammen med 3M™ Cubitron™ II Slibeprodukter. Lette, robuste og kraftfulde!

 • Med de revolutionerende Cubitron™ II slibebånd har 3M redefineret reglerne for hastighed, ensartethed og slibeprodukters levetid. Cubitron™ II bånd er fremstillet af præcisionsformede, selvskærpende trekanter af keramisk aluminiumsoxidblanding, som er designet til at spalte, efterhånden som de slides, og dermed hele tiden danne nye, superskarpe punkter og kanter, som skærer rent igennem som knive. Det holder emnet køligere, og derved reduceres varmerelaterede belastningsrevner og misfarvning.


Udvalgte varemærker inden for metalbearbejdning

 • Cubitron 2 Logo
  3M™ Cubitron™ Varemærke

  Vores Cubitron™ II slibeprodukter leverer hurtige skærehastigheder og lang levetid takket være brugen af 3M præcisionsformede korn. Disse konstruerede korn danner kontinuerligt skarpe punkter og kanter, der skærer gennem metal, hvilket giver hurtig skærefunktion i forhold til konventionelle slibeprodukter. Cubitron™ II slibeprodukter slides jævnt, kører køligt og giver meget lang levetid og konsistens. Dette gør dem ideelle til opskæring, slibning, nedbrud og andre aggressive metalbearbejdningsprogrammer.

 • Scotch Brite Logo
  3M™ Scotch-Brite™ Varemærke

  Vores Scotch-Brite™ Industrielle slibeprodukter er designet til at levere en konsekvent behandling, der ikke ændrer arbejdsemnets form eller dimensioner væsentligt. Enestående, ikke-vævet konstruktion hjælper med at forhindre tilstopning og ændrer ikke formen på emnet, selv omkring konturerede former og hjørner. Dette gør Scotch-Brite™ slibeprodukter ideelle til f.eks efterbehandling og fjernelse af maling eller rust.

 • Trizact Logo
  3M™ Trizact™ Varemærke

  Vores 3M™ Trizact™ slibeprodukter er designet til at levere ensartet kvalitet i efterbehandling. Med præcist mønstrede strukturer fyldt med skarpe slibekorn, giver Trizact ™ slibeprodukter mere ensartede finish og snit, en længere levetid og køligere arbejdstemperaturer end konventionelle slibeprodukter. Disse egenskaber resulterer i lavere afvigelser, højere produktivitet og mere ensartet kvalitet i dine slutprodukter.


Kontakt

 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 •  
 • Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.
 • Sende

Tak for undersøgelsen

Vores mål er at svare på din anmodning inden for 24-48 timer. Nogle spørgsmål kan dog kræve yderligere undersøgelser for at give dig et passende svar.

vores undskyldninger ...

Der opstod en fejl under indgivelsen. Prøv igen senere