Produktanvendelser ved metalbearbejdningsopgaver

Opgaver, hvor 3M hjælper dig med at forbedre din metalbearbejdningsproduktion.

 • Montering

  Montering

  Klæbekraft, der er lavet til at holde længe! Fra forbedring af ydeevnen over anvendelighed til hurtigere monteringer – 3M's fastgørelsesløsninger kan hjælpe dig med at sende et mere konkurrencedygtigt produkt i højere kvalitet på markedet.

 • Sammenføjning

  Sammenføjning

  Fra forbedring af ydeevnen over anvendelighed til hurtigere monteringer – 3M's klæbeløsninger kan hjælpe dig med at sende et mere konkurrencedygtigt produkt i højere kvalitet på markedet.

 • Dæmpning

  Dæmpning

  Stilhed er lyden af kvalitet. Hvis vibrationsdæmpning og støjregulering er vigtigt for dit produkts ydelse, er det tid til at se på 3M's akustiske løsninger.

 • Afgratning/afrunding

  Fjern tilbageværende grater og skarpe kanter på metaldele efter trykning, skæring og bearbejdning. 3M tilbyder en bred vifte af slibeprodukter til fjernelse af grater – så ingen grater bliver overset.

  Produkter til fjernelse af grater

 • Fastgørelse

  Fastgørelse

  Nytænk dine designs, og drop skruerne. 3M’s fastgørelsesløsninger er stærke og dog let aftagelige og kan erstatte skruer, bolte og nitter i dine designs.

 • Coating udseende, polering og Finishing

  Poler metaloverflader, samtidig med at delenes geometri holdes intakt. Med en fin balance imellem styrke og finesse tilbyder 3M et alsidigt sæt slibeprodukter til metal og avanceret keramisk materiale, der hjælper dig med at polere, klargøre og perfektionere.

  Finishing-produkter

 • Slibning, affasning og slibning af spor

  Fjern metal og svejsninger hurtigt. Form dele, så de lever op til projektkravene. 3M tilbyder en bred vifte af løsninger, inklusive skrubskiver og rondeller til alle dine metalbearbejdningsformål – så du kan få styr på dine dele.

  Slibeprodukter

  Områdeguide: Slibeprodukt til vinkelslibere (PDF, 1,73 MB)

 • Håndslibning

  Håndslibning

  Fra slibning og overfladeforbehandling til hverdagsvedligeholdelse – nogle gange kan maskinværktøjer være problematiske at bruge på svært tilgængelige overflader. 3M's slibeprodukter, ark og slibeklodser er formbare og fleksible og giver dig effektive løsninger til selv de snævreste hjørner.

 • Slibning med maskinværktøj

  Slibning med maskinværktøj

  Fra fjernelse af svejsninger til oppolering afhænger resultatet af styrken og finessen ved dine maskinværktøjer. 3M tilbyder et bredt udvalg af værktøjer og slibeprodukter, såsom vinkelslibere og rystepudsere designet til alle stadier af metalbearbejdning.

 • Præcisionsslibning

  Fra slibning med henblik på tilpasning til superfinishing – 3M tilbyder innovative løsninger i form af superslibeprodukter, konventionelle løsninger, efterbehandlingsruller og præcisionsslibningsværktøj designet til moderne behandlingsudfordringer i bil-, fly-, olie og gas-, skæreværktøjs-, primærmetal- og glasindustrien samt andre industrier.

 • Metalrensning

  Det bedste slutprodukt begynder med en ren start. 3M's slibeløsninger gør dit arbejde hurtigt og effektivt og fjerner uønskede lag fra metallet uden at skade den underliggende overflade.

 • Skæring

  Det kan være svært at skære helt rent i rør eller metalplader. 3M's produkter gør skæring hurtig og mere præcis, selv når det gælder nem dimensionering af metalplader.

 • Fjernelse af sømme og finslibning af overflader

  Gør dine svejsninger stærke og dit slutprodukt jævnt. Vi har de produkter, du behøver for at gøre forberedelse af svejsning, affasning, fjernelse og slibning af kanter og dimensionering lettere, renere og mere effektiv.

  Klik her for at få flere oplysninger om Fjernelse af sømme og finslibning af overflader

 • Beskyttelse af medarbejdere

  Beskyt dine metalarbejderes øjne, ører og lunger med det nyeste inden for sikkerhedsprodukter til medarbejdere. Høj kvalitet, komfort og omkostningseffektivitet er kodeordene for vores beskyttelsesudstyr, der er understøttet af uovertruffen teknisk ekspertise og kundeservice.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk