mand, der sliber metal i et rør

Dit værksted. Vores slibeprodukter.

Prøv vores nye produkter, og se, hvad 3M slibeprodukter i verdensklasse kan gøre for dit værksted.

BESTIL EN PRODUKTPRØVE

Klar opgaverne med slibeprodukter i verdensklasse fra 3M.

Hvis du vil udvikle dit værksted til det næste niveau, kan du trygt stole på slibeprodukter fra 3M. Vores produkter er baseret på banebrydende teknologier som f.eks. 3M præcisionsformede korn og formbart åbent væv, og de giver effektivitet, som dine operatører kan mærke i hænderne og se på metallet.


Oplev vores nyeste produkter.

Du er altid på udkig efter det nyeste og bedste. Det er derfor, vi altid innoverer, så vi kan give dig det, du har brug for. Uanset om det er en skrubskive eller en flaprondel, der holder længe, en fiberrondel eller en skæreskive med hurtig skæreevne eller det bedste produkt til klargøring af overflader, har vi det, du har brug for.


vinkelsliber og rondel sliber metal og danner gnister
Få forbindelse til os.

Vi vil gerne hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibemineral der virker bedst til dit formål. En ekspert i slibning fra 3M vil kontakte dig for at sikre, at du får det produkt, du har brug for, så du kan udføre dit arbejde korrekt.

SPØRG EN EKSPERT

Er der andet, du har brug for?

Hvis produkterne ovenfor ikke er dem, du er på jagt efter, kan du se hele vores sortiment til vinkelslibere. Du kan finde hele vores udvalg af flaprondeller, fiberskiver, skiver og meget mere – allesammen baseret på 3M-teknologier og flere årtiers erfaring og viden inden for slibemidler og metalbearbejdning.