1. Danmark
 2. 3M Sikkerhed
 3. Den nye serie af 3M™ Aura™ 9300+ Gen3 støvmasker
 4. Åndedræt med Aura ™ 9300+ Gen3-serien åndedrætsværn
3M Sikkerhed

Kølig, komfortabel støvmaske med 3M™ Cool Flow™ Comfort ventil

 • 3M ™ Cool Flow ™ ventil
  • • Er 37% lettere at åbne
  • • Giver 36% mere luftstrøm
  • • Køligere vejrtrækning
  • • Øget komfort

  3M™ Cool Flow™ Comfort ventilen er designet til at fjerne den varme, fugtige udåndingsluft hurtigt, så varmen ikke ophobes inden i masken – det er en af de vigtigste årsager til ubehag for brugere af åndedrætsværn.

  3M™ Cool Flow™ Comfort ventilen åbner 37% lettere end de oprindelige 3M™ Cool Flow™ ventiler. Dette resulterer i at 36%, 56% eller 185% ekstra udåndingsluft passerer gennem ventilen med 9300+ Gen3-serien i forhold til dens forgænger, Aura™ 9300+ (resultatet sammenligner FFP3-, FFP2-, FFP1-produkter respektivt).

  Derfor hjælper 3M™ Cool Flow™ Comfort ventilen til en køligere vejrtrækning og øget brugerkomfort, og det gør 9300+ Gen3 støvmaskerne med ventil ideelle til brug i længere tid, især under varme, fugtige og fysisk krævende arbejdsforhold.


Synlig udefra: Forskellen på komforten med 3M™ Cool Flow™ Comfort ventil

Termografiske billeder gør det muligt at se temeraturen på den varme udåndingsluft og sammenligne effekten af ventilen på støvmasken.

 • Indånding med både ventilerede og uvaliderede åndedrætsværn

  Indånding er den køligere del af målingen: med støvmasker både med og uden ventiler gør 3Ms Advanced Electret (Filter) Media (AEM) det muligt at opnå en let indånding af køligere, ekstern luft gennem støvmasken.
  Når brugeren indånder trækkes luften ind gennem støvmasken og overfladetemperaturen falder. Ventilens plastikcover bibeholder noget af varmen grundet materialets sammensætning.

 • Udånding med både ventilerede og uvaliderede åndedrætsværn

  Udånding: Når brugeren udånder, fyldes åndedrætsværnet med varm, fugtig luft. De køligere termiske nuancer på billedet til højre viser, hvordan åndedrætsværnet udstyret med Cool Flow™ Comfort ventil gør det muligt for luften, sammen med dens naturlige varme, at komme hurtigere ud. Når den varme luft forsvinder gennem ventilen forbliver resten af åndedrætsværnet køligere og mere komfortabelt.
  Dette er ideelt ved længere tids brug, især i varme og fugtige arbejdsmiljøer, eller hvor arbejdet er fysisk krævende og derfor sandsynligvis forårsager tung vejrtrækning.


 • Åndedrætsværn på forskellige respiratormodeller

  Forbliv kølig med 3M™ Cool Flow™ Comfort ventil

  Jo lettere vejrtrækningen er, jo lettere er det for brugeren at ind- og udånde, og det øger komforten. 3M åndedrætsværn med 3M™ Cool Flow™ Comfort ventil gav lavere modstand ved udånding end 3M produkter uden ventil*.

  I grafen til venstre, når 9300+ Gen3 produkter med og uden ventil sammenlignes, kan man se effekten af 3M™ Cool Flow™ Comfort ventilen i forhold til den oprindelige vejrtrækningsmodstand.


Mindre filtermateriale er påkrævet for at opnå det samme beskyttelsesniveau

 • Filter Fiber
  Jo højere niveau, jo større filteroverflade...

  Ved brug af en unik fremstillingsproces er hver fiber i 3M AEM strukturen udstyret med en meget høj elektrostatisk ladning. Det høje niveau gør det muligt for hver AEM-fiber i dit 3M filter at tiltrække partikler fra en større overflade, og effektivt tiltrække og fastholde dem.

 • Sammenligning af filtermedier
  ..kræver færre filterfibre for at opnå samme beskyttelsesniveau.

  Det høje 3M AEM niveau betyder at færre fibre er nødvendige for effektivt at indfange partikler. Det gør det muligt for 3M at fremstille et effektivt filter med en meget mere åben struktur end almindelige filtre, så luften lettere kan passere igennem.


 • Filterteknologi med lav åndingsmodstand

  3M™Aura™ 9300+Gen3 støvmasker med 3Ms AEM filterteknologi: et innovativt filtermedie, som hjælper med at minimere åndingsmodstanden. Dette giver filteret en høj ydeevne så det kræver mindre af brugeren, som igen gør beskyttelse endnu mindre forstyrrende.
  I grafen (lokation) kan du se den første åndingsmodstand ved 9300+Gen3-serien i forhold til EN 149.


Interview med udvikler

 • Udvikler

  Få flere oplysninger fra udvikleren af teknologien bag ventilen i den nye 3M™ 3M™ Cool Flow™ Comfort ventil i vores eksklusive interview.

  SE VIDEOEN

   


3M™ Aura™ støvmasker