Fødevareindustrien

Fødevareindustrien

En mindre investering i personlige værnemidler til fødevareindustrien kan føre til store besparelser i fremtiden.

Personlige værnemidler til fødevareindustrien

Der findes mange processer og anvendelser i fødevareindustrien, som kan udgøre en række sundhedsfarer for medarbejderne, herunder vejning, uddeling, blanding, skæring, rengøring, intern transport og oplagring. Det er vigtigt, at medarbejderne har den nødvendige beskyttelse imod disse sundhedsfarer, og derfor har 3M udviklet en række effektive produkter til at beskytte medarbejderne.

 


VIDEOER


Personlige værnemidler til fødevareindustrien

 • Høreværn

  Høreværn

  Førende inden for fremtidens høreværn

  De fleste fødevareindustrier i verden har arbejdsprocesser, der producerer skadelige støjniveauer i frekvensområdet 85-95 dB(A). Typiske eksempler på disse arbejdsmiljøer er bagerier, mejerier og konditorier. I møllerier, ved produktion af drikkevarer og på slagterier kan støjniveauet nå helt op på 100 dB(A). 3M har et bredt sortiment af personlige værnemidler til fødevareindustrien, herunder høreværn og ørepropper samt kommunikationshøreværn, der beskytter mod skadelige støjniveauer.

  Anvend vores 3M™ E-A-Rfit™ Validation System for at sikre, at den enkelte medarbejder er korrekt beskyttet.

  Se sortimentet af høreværn


 • Øjenværn

  Øjenværn

  3M tilbyder flere forskellige beskyttelsesbriller, der er velegnet til fødevareindustrien. På grund af farerne, som medarbejderne kan udsættes for i dette arbejdsmiljø, er det nødvendigt at beskytte øjnene effektivt. Vedligeholdelse af maskiner medfører ofte flyvende genstande eller partikler. Se de tilgængelige 3M produkter, som er udviklet til at beskytte medarbejderne mod disse farer.

  Se sortimentet af beskyttelsesbriller


 • Åndedrætsværn

  Åndedrætsværn

  Hyppig eksponering for partikler fra f.eks. mel, krydderier eller kaffe kan udgøre en sundhedsrisiko for produktionsmedarbejdere og føre til astma, en problematisk og potentielt livstruende sygdom. Personer, der arbejder med formaling, sigtning eller vejning af fødevarer er i risikogruppen.

  Med over 30 års erfaring inden for åndedrætsværn tilbyder 3M et bredt sortiment af støvmasker, som yder effektiv beskyttelse mod skadelige partikler.

  Se udvalget af åndedrætsværn


 • Beskyttelsesbeklædning

  Beskyttelsesdragter

  3M har et bredt sortiment af beskyttelsesdragter til engangsbrug, der fungerer som supplement til åndedræts-, øre-, hoved- og øjenværn samt en bred vifte af sikkerhedsløsninger til virksomheder i fødevareindustrien.

  3M tilbyder forskellige typer beskyttelsesdragter, kitler og tilbehør i høj kvalitet, der alt sammen yder god åndbarhed og komfort eller effektiv beskyttelse mod stænk og sprøjt fra væsker. Den gode kvalitet, enkle brug og effektive beskyttelse sikrer brugerne under det daglige arbejde i risikofyldte arbejdsmiljøer og beskytter miljøet mod krydskontaminering.

  Se sortimentet af beskyttelsesdragter