3M™ Vinduesfilm

3M opfandt vinduesfilm for over 50 år siden, og vi har brugt de sidste fem årtier på at nytænke og forbedre dem. Som verdens førende virksomhed inden for klæbe- og filmteknologier forbedrer vores film de produkter, du bruger hver dag – bærbare computere, tv-skærme, mobiltelefoner og mange andre. Få mere ud af dine vinduer med vinduesfilm fra 3M.

 • Når lejere klager over, at lokaler er for varme, eller når dine energiomkostninger er ved at løbe løbsk, er hjælpen nær med 3M™ Vinduesfilm. Vores film yder beskyttelse mod ulykker, naturkatastrofer, indbrud, bombesprængninger og flyvende glasskår. De kan også gøre noget så simpelt som at opgradere dit glas, så det overholder byggestandarderne.

  Gennemse kommercielle vinduesfilm

 • Få et behageligt indeklima i alle rum i din bolig med 3M™ Vinduesfilm. Uanset om du bekymrer dig om høj varme og genskin, falmede møbler, sikkerhed eller privatliv, har vi en vinduesfilm, der kan give dig bedre komfort i din bolig.

  Gennemse vinduesfilm i boliger


Sådan køber du 3M™ Vinduesfilm.


Når du kontakter en autoriseret 3M™-forhandler, kan teamet få en forståelse af dine behov, aftale et lokalt besøg, anbefale et eller flere produkter, foretage målinger og tale om logistik omkring montering.

Vores forhandlere er autoriseret af 3M til at levere fremragende service, montering og tilfredshed. Når du køber vinduesfilm fra en autoriseret 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og installationen direkte fra 3M, så du kan købe med fuld tillid.

Find den løsning, du har været på udkig efter, ved at kontakte en forhandler i dag.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe.

Vores autoriserede 3M™-forhandlere vil meget gerne besvare dine spørgsmål vedrørende vinduesfilm, monteringsprocessen eller specifikke problemstillinger.


Kommerciel vinduesfilm

Værelse med udsigt

Og det bedste er, at 3M står bag.

Når du vælger 3M™ Vinduesfilm, har du ro i sjælen. Der er monteret mange millioner kvadratmeter 3M™ Vinduesfilm over hele verden, og vi har fuld tillid til vores produkter. Vi tilbyder en af de bedst dækkende garantier i branchen.

3M fik tildelt det første patent vedrørende solfilm i 1966, og vores innovative vinduesfilmprodukter har ydet beskyttelse mod solens skadelige stråler i over 50 år. Få 3M's innovation til at arbejde til din fordel. Vælg 3M, hvis du vil undgå at bekymre dig om dine vinduer.


 • Guldemblem for 50 års erfaring

  3M™ Vinduesfilm. Så bemærkelsesværdige, at du måske ikke har opdaget dem ...

  Og det er pointen. 3M™ Vinduesfilm yder beskyttelse mod solens ubarmhjertige påvirkning ved at afvise op til 97 % af varmeproducerende infrarøde stråler og op til 99 % af skadelige UV-stråler. Du eliminerer varme punkter, sparer energi og beskytter mennesker og ting i dit liv.

  Over 50 års erfaring.


Er du interesseret i at blive forhandler?

Følg linket for at udfylde en kort formular online, hvorefter du bliver kontaktet snarest muligt af en salgskonsulent.

Kvinde, der står ved siden af en bil.

Komfort er lige rundt om hjørnet.

Er du interesseret i 3M Vinduesfilm til din bil?.
Kig nærmere på vores 3M websted for folie til bilindpakning og -beskyttelse ...

LÆS MERE