Forbedre komforten

 • Afvis op til 79 % af solens varme

  Bliver din bygning varm om sommeren og kold om vinteren? Der er ikke noget, der skader fastholdelsen af lejere, som en bygning med dårligt indeklima. Du kan forbedre dine lejeres komfort ved at afvise solens varme, så opholdsområder kan have en mere jævn og moderat temperatur, med 3M™ solfilm til vinduer. Det er markant billigere at montere 3M™ solfilm til vinduer end at udskifte alt glasset, og resultaterne er lige så gode som ved brug af nyt glas, både med hensyn til ydeevne og udseende.

  Ved at installere en vinduesfilm med lav "Low E" (klimakontrol) kan du forbedre isoleringsværdien for et almindeligt enkeltlagsvindue til at være tæt på isoleringsværdien for et vindue med to lag glas, og du kan forbedre isoleringsværdien for et vindue med to lag glas til omtrent den samme isoleringsværdi som et vindue med tre lag glas.


Reducer eller fjern høj varme.

 • Forbedre dine lejeres komfort, så du kan fastholde dem.

  Forbedre dine lejeres komfort, så du kan fastholde dem.

  Varme punkter kan gøre et arbejdsmiljø næsten utåleligt. 3M™ solfilm til vinduer lukker lyset ind, men afviser solens varme.


Reducer genskin.

 • Forskellen mellem naturligt lys og lys, der blænder.

  Forskellen mellem naturligt lys og lys, der blænder.

  Luk det naturlige lys ind, samtidig med at du blokerer det irriterende genskin, der følger med lyset, ved at installere 3M™ solfilm til vinduer.

  Dine lejere behøver ikke at undgå visse områder i bygningen eller klemme øjnene sammen for at se deres computerskærme tydeligt på bestemte tidspunkter af døgnet. De kan få arbejdet fra hånden uden at anstrenge øjnene og uden ubehag.


Produktanbefaling


Sådan køber du 3M™ Vinduesfilm.

Når du kontakter en autoriseret 3M™-forhandler, kan teamet få en forståelse af dine behov, aftale et lokalt besøg, anbefale et eller flere produkter, foretage målinger og tale om logistik omkring montering.

Vores forhandlere er autoriseret af 3M til at levere fremragende service, montering og tilfredshed. Når du køber vinduesfilm fra en autoriseret 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og installationen direkte fra 3M, så du kan købe med fuld tillid.

Find den løsning, du har været på udkig efter, ved at kontakte en forhandler i dag.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe.

Vores autoriserede 3M™-forhandlere vil meget gerne besvare dine spørgsmål vedrørende vinduesfilm, monteringsprocessen eller specifikke problemstillinger.


Alle får gavn af forbedret komfort.

Bygherrer, lejere, kunder, arkitekter, energikonsulenter og glasproducenter kan sætte deres lid til den komfort, som 3M™ solfilm til vinduer kan levere. • Guldemblem for 50 års erfaring

  3M™ Vinduesfilm. Så bemærkelsesværdige, at du måske ikke har opdaget dem ...

  Og det er pointen. 3M™ Vinduesfilm giver næsten usynlig beskyttelse mod solens ubarmhjertige påvirkning. De afviser f.eks. op til 97 % af varmeproducerende infrarøde stråler og op til 99 % af skadelige UV-stråler. Du eliminerer varme punkter, sparer energi og beskytter mennesker og ting i dit liv.

  50 års erfaring.


Er du interesseret i at blive forhandler?

Følg linket for at udfylde en kort formular online, hvorefter du bliver kontaktet snarest muligt af en salgskonsulent.