Spar energi

 • Er hurtigt tjent ind – det tager helt ned til 3 år

  Afvis solens varme med 3M™ Vinduesfilm, og reducer omkostningerne til at sikre et behageligt indeklima i din bygning. Det anslås, at 33 % af udgifterne til afkøling skyldes solvarme, der trænger gennem vinduer.

  Derfor er omkostningseffektive og energibesparende teknologier som 3M™ Vinduesfilm afgørende i forhold til at beskytte din bundlinje – ved at afvise solens varme og sikre, at dine lokaler har en jævn og moderat temperatur.


Besparelser, der er til at få øje på.

 • En video viser bygninger fra hele verden, der sparer energi ved hjælp af 3M™ Vinduesfilm.

  Få hurtig tilbagebetaling med markante besparelser.

  Det amerikanske energiministerium anser vinduesfilm for at være en af de bedste teknologier til energibesparelse med en af de hurtigste tilbagebetalingstider – omkring tre år. Ved at opgradere dine vinduer med 3M™ Vinduesfilm kan du opnå markante besparelser. Du kan spare 75 til 150 kr. pr. kvadratmeter monteret film eller helt op til 190 kWh pr. kvadratmeter glas. Bygherrer over hele verden har allerede gavn af disse besparelser – er det ikke på tide, at du også får det?

  • Reducer varmebelastningen i sommermånederne med op til 79 %
  • Spar helt op til 190 kWh pr. kvadratmeter glas
  • Er hurtigt tjent ind – det tager helt ned til 3 år
  • Det er dokumenteret, at 3M™ Vinduesfilm sparer energi i alle klimazoner

Energibesparende.

 • En video viser den udvendige side af højhuse, der er dækket af 3M™ Vinduesfilm

  Reducer dit energiforbrug og din CO2-udledning.

  Hvis du overtager styringen af dit miljø med 3M™ Vinduesfilm, er det bedre for vores miljø. Ved at afvise solens varme bruger du mindre energi. Ved ikke at tildække dine vinduesbehandlinger bruger du mindre elektrisk lys og sparer på energiomkostningerne. Ved at opgradere dine eksisterende vinduer holder du dem aktive i stedet for at skulle kassere dem.

  • Behold dine eksisterende vinduer
  • Reducer lysforurening
  • Luk det naturlige lys ind, og afvis varmen
  • Sænk dit energiforbrug
  • 3M™ Vinduesfilm kan blive kulstofnegativ på helt ned til 6 måneder fra monteringsdatoen

Produktanbefaling


Opgradering af energieffektiviteten.

 • Diagram viser opgradering for energieffektivitet

  Optimer din bygning med membranforbedringer.

  Der findes mange energibesparelsesteknologier, der kan hjælpe dig med at spare penge. Det er vigtigt at vælge de rigtige produkter og gennemføre dine opgraderinger i en hensigtsmæssig rækkefølge, så du kan maksimere dit overskud. Ofte bliver membranopgraderinger (som f.eks. vinduesfilm) overset, og ejerne fokuserer udelukkende på at optimere deres HVAC-system.

  Hvis du danner en mere effektiv bygningsmembran, før du foretager HVAC-forbedringer, kan du muligvis nedskalere dit HVAC-udstyr i fremtiden. Det giver dig mulighed for at nå den maksimale ydeevne med den mindst mulige investering.


Alle virksomheder har gavn af at spare energi.

Hvis du monterer 3M™ Vinduesfilm, kan du få fordel af energibesparelser og meget mere.


Sådan køber du 3M™ Vinduesfilm.

Når du kontakter en autoriseret 3M™-forhandler, kan teamet få en forståelse af dine behov, aftale et lokalt besøg, anbefale et eller flere produkter, foretage målinger og tale om logistik omkring montering.

Vores forhandlere er autoriseret af 3M til at levere fremragende service, montering og tilfredshed. Når du køber vinduesfilm fra en autoriseret 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og installationen direkte fra 3M, så du kan købe med fuld tillid.

Find den løsning, du har været på udkig efter, ved at kontakte en forhandler i dag.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe.

Vores autoriserede 3M™-forhandlere vil meget gerne besvare dine spørgsmål vedrørende vinduesfilm, monteringsprocessen eller specifikke problemstillinger.


 • Guldemblem for 50 års erfaring

  3M™ Vinduesfilm. Så bemærkelsesværdige, at du måske ikke har opdaget dem ...

  Og det er pointen. 3M™ Vinduesfilm giver næsten usynlig beskyttelse mod solens ubarmhjertige påvirkning. De afviser f.eks. op til 97 % af varmeproducerende infrarøde stråler og op til 99 % af skadelige UV-stråler. Du eliminerer varme punkter, sparer energi og beskytter mennesker og ting i dit liv.

  50 års erfaring.


Er du interesseret i at blive forhandler?

Følg linket for at udfylde en kort formular online, hvorefter du bliver kontaktet snarest muligt af en salgskonsulent.