Gør din bil personlig

Hos 3M ved vi, hvor vigtig din bil er for dig, og grunden til, du er gået ind på dette websted, er sikkert, at du forsøger at gøre den endnu mere speciel. Ved at sikre høj kvalitet, innovative produkter installeret af et landsdækkende netværk af installatører, der er uddannet og godkendt af 3M, har vi nu gjort det endnu nemmere at gøre din bil personlig.

Uanset om du vil give din bil en helt ny farve, tilføje grafik eller brand på din varevogn, sikre, at lakken ikke krakelerer eller bliver ridset eller beskytte interiøret og passager mod solskader, kan du bruge funktionen søg efter postnummer til at finde din nærmeste godkendte installatør og give din bil, varevogn eller lastbil et helt nyt udseende og beskytte den mod vind og vejr.

Vores netværk af godkendte installatører kan vejlede dig gennem processen med at vælge folie og materialer og hjælpe med at sikre, at det færdige produkt stemmer overens med din stil og din bil. Du kan være sikker på, at vores netværk er vurderet i henhold til højeste kvalitetsstandarder.

  • Hvorfor omlakere, når du kan bruge bilfolie?
    3M foliemateriale for en frisk, ny farve til din bil

  • Vis dine idéer på din bil. Professionelt arbejde. Dit logo, dit design, din farve, din stil.

  • Som en solfaktor 1000 til dine bilruder.

  • Beskyt din lak, og sørg for, at din bil bliver ved at se fantastisk ud.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.