Beskyt din lak
Og sørg for, at din bil
Bliver ved at se fantastisk ud

Folie til lakbeskyttelse

3M™ VentureShield™ eliminerer stort set stenslag, ridser og lakskader på din bil og hjælper med at holde bilens restværdi. Fremstillet af optisk klar, yderst holdbar folie af uretan, tilpasses en computerdesignet, skræddersyet skabelon professionelt af specialuddannede installatører for at opnå det, du kræver til dine kofangere, forlygter, skærme, solskærme og kølerhjelm. For at du kan få fuldstændig ro i sindet, kan du endda vælge at få hele bilen dækket. Der er udviklet sæt til motorcykler, som gør det selv-folk kan påføre hjemme. Kontakt én af vores uddannede og godkendte installatører nu for at få mere at vide og for et tilbud.

Biler

 • Uanset om du ønsker at standarddække for at beskytte de mest sårbare områder af din bil mod skade, udvide til fuld beklædning af din kølerhjelm for at øge æstetikken eller endda dække hele bilen for den ultimative beskyttelse, har vi en løsning med beskyttende folie, der passer til dig. Vores dedikerede skabelonmager fremstiller skræddersyede designs til hvert mærke og hver model af biler, så snart de kommer på vejene. Det betyder, at du kan have ro i sindet, vel vidende at sættet er perfekt tilpasset første gang, og at der ikke skal skæres i folien på bilen. Vi har designet skabeloner og produceret VentureShield i mange år og har en forståelse af bilens konturer. Det betyder, at vi kan fremstille en ideel skabelon med optimal dækning og beskyttelse.

  Vi sælger kun VentureShield gennem et nationalt netværk af uddannede og godkendte installatører, så du kan have tiltro den standard, de udfører i arbejdet. ///Whether on a supermini, family hatchback or supercar, the level of care and attention that they deliver will be second to none. Kontakt dine nærmeste godkendte installatører nu for at få mere at vide.


Motorcykler

 • I modsætning til sæt til biler, der skal installeres professionelt på grund af kompleksiteten og størrelsen, er sæt til motorcykler specielt designet til, at gør det selv-folk nemt og hurtigt kan tilpasse og installere dem.. De områder, de dækker, er generelt ret små, så kompleksiteten af former og konturer, de skal passe om, er meget mindre. Dækningen betyder stadig, at du optimal beskyttelse mod afskalninger og afskrabninger, men du får fordel af reducerede omkostninger, fordi du selv tilpasser. Siden 2000 har der allerede været designet en specifik skabelon til de fleste mærker og modeller af motorcykler, og vi producerer fortsat nye hver uge. Vi forsøger at få fat i pressemotorcykler eller demo-motorcykler, så vi kan se hvert område, der bliver beskadiget og derefter lave en tilsvarende skabelon.

  For at imødekomme den matte laks stigende popularitet har vi også matte lakker, så du får de samme niveauer af beskyttelse, men kan bevare motorcyklens matte finish. Kontakt én af vores godkendte installatører for at finde ud af, hvor du kan købe et gør det selv-motorcykelsæt til din motorcykel.godkendte installatører


Motorsport

 • Motorsport betyder høj fart med mere snavs og mulighed for overfladeskader, der kan være dyre at reparere, især på kulfiberpaneler. ///VentureShield is tested and used at the pinnacle of 2 and 4 wheel motorsport and has a race proven heritage all around the world. ///Whether you want to protect the sponsor’s logos from getting damaged or protect from debris taking chunks out of carbon fibre panels, VentureShield will ensure you’re on the track for longer rather than in the paintshop.

  Vi sælger kun VentureShield gennem et nationalt netværk af uddannede og godkendte installatører, så du kan have tiltro den standard, de udfører i arbejdet. ///Whether on a supermini, family hatchback or supercar, the level of care and attention that they deliver will be second to none. Kontakt dine nærmeste godkendte installatører nu for at få mere at vide.

   


Flere anvendelser

 • Hvor end du har brug for overfladebeskyttelse, er der chance for, du bruge VentureShield. Det kan bruges på lystbåde og superyachts for at forhindre slitage fra fendere og reb og kan påføres rundt om ‘vandlinjen’ for at undgå skæmmende pletter på skroget og gør rengøring nemmere.

  VentureShield har været anvendt på mobiltelefoner, sportsudstyr, ure, skihjelme, wakeboards, jetskis og endda surfbrætter! Dette er ikke standardpåføringer, og vi har sandsynligvis ikke en skabelon til det, men ved hjælp af råmaterialet og ved at lave din egen skabelon kan du stadig opnå de samme fordele som standardpåføringer.

  Kontakt din nærmeste installatør for at få mere at vide og en pris, og de kan rådgive om, hvor meget materiale du skal bruge, og hvordan du bedst laver en skabelon til din specifikke påføring.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.