To 3M-ansatte i et syrum
Som ansat hos 3M er du med til at forme hverdagen for folk i hele verden

Ansat hos 3M

Avanceret søgning

Det er noget særligt at være ansat hos 3M

Hos 3M har vi fremelsket en virksomhedskultur, hvor vi på det nærmeste tager imod en udfordring med kyshånd. Vi er en af verdens førende virksomheder, og vores dygtige ansatte arbejder aldrig kun med henblik på at fremme deres egen karriere, men med innovative løsninger til gavn for hele verden som mål.

 • Skovstykke ved solopgang
  Vær med til at gøre en forskel

  Hos 3M udnytter vi vores ekspertise med det formål at udvikle produkter og løsninger, der gør en reel forskel i dagligdagen. Vores arbejde er baseret på bæredygtighed, hvilket betyder, at vi bestræber os på at værne om naturens ressourcer og finde den rette balance mellem miljømæssige, økonomiske og sociale faktorer, når vi forsøger at finde løsninger på forskellige globale problemer. Målet er altid det samme, nemlig at forbedre folks tilværelse og give dem større livskvalitet.

  Profil

  Bæredygtighed

 • 3M-skilt
  Bliv en del af en førende virksomhed

  Hos os bliver du en del af en verdensomspændende virksomhed, der har kompromisløs integritet som varemærke. Vi har været på forkant med udviklingen i over 114 år, bl.a. fordi vi er omstillingsparate og står fast på vores etiske principper. Her kan du finde masser af interessante jobmuligheder, f.eks. inden for elektronik, sundhedssektoren eller bilindustrien, og være med til at udvikle teknologiske løsninger, der gør dagligdagen lettere, sikrere og mere udbytterig.

  Se vores nøgletal

 • 3M's chefdesigner i en menneskemængde
  Få dygtige kolleger

  3M er en gigantisk "smeltedigel" med meget dygtige og motiverede ansatte. Vi bryster os af en åben og imødekommende virksomhedskultur, hvor du bliver modtaget med åbne arme og får mulighed for at arbejde sammen med personer, der er lige så videbegærlige og kreative som dig. I kraft af vores mange forskellige afdelinger, produkter og teknologiske løsninger er der masser af karrieremuligheder, og vi er også meget fleksible, så du kan finde den rette balance mellem arbejde og fritid.

  Få flere oplysninger om vores åbne og mangfoldige virksomhedskultur

 • To 3M-ansatte i et laboratorie
  Brug arbejdsmæssige udfordringer som springbræt

  Hos 3M er spørgsmål af typen "hvad nu hvis...?" nærmest blevet en livsstil. Vi betragter alle vores ansatte som ledere og sørger for, at de har mulighed for at videreudvikle deres kompetencer på hvert eneste trin på karrierestigen. Uanset om du arbejder på et af vores laboratorier, kontorer, produktionsanlæg eller forskningscentre, får du altså mulighed for at udvikle dig og udføre spændende arbejdsopgaver til gavn for både dig selv og 3M. Mulighederne er kort sagt uudtømmelige.

  Se forskellige karrieremuligheder hos 3M

  Teknologiske løsninger

 • To ansatte, der taler sammen
  Bliv belønnet for din indsats

  Hos 3M bliver du belønnet for din indsats, og jo mere du bidrager til 3M's succes, desto større belønning kan du se frem til. Vi kan tilbyde en konkurrencedygtig grundløn suppleret med forskellige bonusser afhængigt af stilling, afdeling og resultater. Vi tilbyder desuden vores ansatte en række fordelagtige ordninger og rabatter.

  Fordelagtige ordninger


Her kan du gøre din passion til en livsstil.

Her kan du gøre din passion til en livsstil.

Ansat hos 3M

 • Markedsføring og kommunikation

  Her får du adgang til de globale markeder og en konstant strøm af innovative produkter, der skal markedsføres. Hvis du føler dig klar til at arbejde for en virksomhed, som kan tilbyde et væld af ressourcer og har opnået en førende position, uden at det på nogen måde er gået ud over iværksætterånden, er det her, du skal lede efter et relevant stillingsopslag.

 • Salg

  Her har du altid adgang til nye produkter til løsning af kundernes problemer. Vi udvikler løbende nye og banebrydende produkter, der kan gøre en markant forskel inden for praktisk talt alle brancher. Her kan du få flere oplysninger om de forskellige jobmuligheder i 3M's salgsafdelinger, både i Danmark og i udlandet.

 • Forskning og udvikling

  Vi har p.t. over 45 kerneteknologier, og tallet er støt stigende, så vi er i høj grad på forkant med udviklingen inden for stort set alle brancher. Inden for området forskning og udvikling bliver du en del af et miljø, hvor det bogstaveligt talt vrimler med nye idéer, og du får mulighed for at sætte dit præg på et produktsortiment, der er med til at forbedre tilværelsen og livskvaliteten for mange millioner mennesker fordelt over hele verden.

 • Løsninger inden for den tekniske industri

  Vores konstruktører og teknikere er selve udgangspunktet for vores innovative løsninger. Takket være den nytænkning, der fremelskes hos 3M, får du den fornødne støtte og frihed til at udvikle nye materialer og løsninger ved brug af den sidste nye teknologi. Vi udvikler produkter til næsten alle brancher, hvilket betyder, at man som motiveret konstruktør eller tekniker har helt enestående muligheder hos os.

 • Løsninger inden for produktion og kvalitetssikring

  Her får du lejlighed til at trække på din tekniske ekspertise i forbindelse med arbejdet med at udvikle banebrydende løsninger med det formål at strømline og optimere bl.a. produktionsprocesser og produktkvalitet.

 • Økonomi og regnskab

  Vi har en virksomhedskultur med udpræget fokus på lederskab og initiativ, så det er ikke så underligt, at vi har opnået en placering som nummer 15 på Fortune-listen over verdens 50 mest anerkendte selskaber. Hvis du har lyst til at arbejde for en virksomhed, der har været på forkant med udviklingen i over 100 år, er det her, du skal lede efter et relevant stillingsopslag.

 • HR

  I over 100 år har vi udviklet innovative løsninger i form af produkter og materialer, der forbedrer tilværelsen for folk overalt i verden. Hemmeligheden bag vores succes er et dynamisk arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage og komme til orde.

 • Informationsteknologi (IT)

  3M er en moderne virksomhed med dygtige og motiverede ansatte. Vi bryster os af en åben og imødekommende virksomhedskultur, hvor du bliver modtaget med åbne arme og får mulighed for at arbejde sammen med personer, der er lige så videbegærlige og kreative som dig. Hos 3M kan du se frem til at arbejde med systemer og teknologiske løsninger i absolut verdensklasse, til at udarbejde proaktive forretningsanalyser, til at hjælpe os med at udvikle nye interne forretningsmæssige tiltag og til at nå akkurat lige så langt, som dine evner og dit initiativ berettiger dig til. Her kan du medvirke til at skabe vækst og bæredygtighed via optimering og samkøring af forretningsprocesserne på globalt plan og være med til at udvikle næste generation af forskellige systemer og værktøjer. Du kan se de spændende jobmuligheder her.

   

 • Indkøb og drift

  I vores division med ansvar for indkøb og drift kan du komme til at beskæftige dig med så forskellige områder som kemiske polymerer, emballeringsmateriale af papir eller folie, stof- og fiberbaserede produkter, informationsteknologi osv. Vi kan tilbyde dig en relevant stilling, næsten uanset hvilket område du har erfaring med.

 • Supply Chain

  Som ansat i 3M's Supply Chain har du helt styr på, hvad der skal til for at holde hjulene i gang. Via implementering af Lean Six Sigma-principperne og løbende procesforbedringer får du mulighed for at bidrage til at effektivisere arbejdsgangene, og karrieremulighederne er lige så mangfoldige som vores produkter.

Kvinde med iPad

Her får du tilbudt meget fordelagtige ordninger.

3M'S FORDELAGTIGE ORDNINGER