1. 3M Danmark
  2. 3M Kommercielle løsninger
  3. 3M™ Cleaner for Matte Wrap Films
3M Kommercielle løsninger

3M™ Cleaner for Matte Wrap Films

En mere effektiv metode til at rense og bevare din folies flotte look.

En mere effektiv metode til at rense og bevare din folies flotte look

3M har netop lanceret et nyt rensemiddel til mat folie, som giver kunderne en enklere og mere effektiv metode til at sikre, at deres matte folie ser godt ud.

Personer, der arbejder med at lægge folie på biler, og professionelle installatører kender kun alt for godt, hvordan støv, snavs og regndråber kan gøre det vanskeligt at bevare en flot finish på mat folie på en bil. Biler, der er lagt folie på, skal rengøres regelmæssigt for at bevare det flotte look. Tidligere med de gamle typer rensemiddel risikerede brugerne at beskadige vinylfolieoverfladen og dermed ødelægge det matte look.

3M™ Cleaner for Matte Wrap Films er en unik formel, der er udviklet af 3M, og som giver fagfolk mulighed for forsigtigt og effektivt at rense mat folie, samtidig med at det matte look bevares.

Rensemidlet til mat folie er et flydende middel, der er nemt at bruge, og leveres i en renseflaske på 750 ml. Hæld en smule af rensemidlet på en Scotch-Brite™ High Performance-klud eller en lignende klud, og fjern snavs og urenheder med en cirkulær bevægelse. I tilfælde af større mængder snavs, f.eks. aflejringer fra regnvand, anbefaler vi, at du bruger en fugtig Scotch-Brite™ Easy Eraser (en svamp). Hæld en smule af rensemidlet på svampet, og tryk let for at fjerne snavs og urenheder. Når du er færdig med aftørringen, skal du tørre overfladen af med en klud dyppet i vand for at fjerne den beskidte væske fra filmens overflade. Til sidst aftørres med en tør klud.

Nemmere bliver det ikke!

3M™-rensemidlet til mat folie er udviklet til professionel brug og må kun bruges på mat folie.
3M og Scotch-Brite er varemærker tilhørende 3M Company.


Præsentationsvideo