3M™ Flaprondel 769F, der sliber en svejsning

Effektivitet og værdi i skøn forening.

Gør plads i værkstedet til 3M™ Flaprondel 769F


Ny 3M™ Flaprondel 769F

 • Det nyeste medlem af 3M flaprondelserien giver dig effektiviteten ved avancerede slibeprodukter i hænderne til en konkurrencedygtig pris. 3M™ Flaprondel 769F indeholder 3M præcisionsformede slibekorn, der giver lang levetid og hurtigere skæreevne end traditionelle flaprondeller af aluminiumzirkon. Bestil en produktprøve for at opleve denne enestående kombination af effektivitet og værdi.


Flaprondellen du har ventet på.

Hvis du har været på jagt efter den eftertragtede kombination af effektivitet og værdi, kan du indstille jagten nu. 3M™ Flaprondel 769F giver værdi for pengene uden at gå på kompromis med effektiviteten takket være 3M præcisionsformede korn.

 • 769F-produktserien

  Med 3M præcisionsformede korn og et slidstærkt polyesterrygmateriale holder 3M™ Flaprondel 769F længere og kan klare krævende anvendelse som f.eks. affasning, svejseslibning og afgratning af kanter. Derudover efterlader den en finish, der gør den fordelagtig til opgaver, der kræver mellemstort pres, f.eks. finslibning og klargøring af overflader.


Indbyggede alsidige anvendelsesmuligheder

På de fleste værksteder er flaprondeller de mest alsidige slibeprodukter. 3M™ Flaprondel 769F giver al den alsidighed, du har vænnet dig til fra dine flaprondeller – den er nem at bruge og kan anvendes til en lang række formål. Men der er én stor forskel: Den klarer opgaven bedre og er bedre for dit budget.

 • Affasning af en metalkant med en flaprondel
  Affasning

  Affasning kan være hårdt for de fleste flaprondeller. Men 3M™ Flaprondel 769F er klar til udfordringen. Polyesterrygmaterialet holder under krævende forhold, og 3M præcisionsformede korn skærer gennem metal uden at overophede eller blive sløve. Resultatet er en perfekt affaset kant, der er klar til svejsning.

 • Afgratning af metal med en flaprondel
  Afgratning

  Når en del er skåret af, har den ofte skarpe metalgrater på kanterne. Få afgratningen klaret hurtigt uden at beskadige dine dele. 3M™ Flaprondel 769F har 3M præcisionsformede korn, der nemt fjerner metalgrat og skarpe kanter. Du ender med et gratfrit emne, der er klar til næste trin.

 • Slibning af en svejsning med en flaprondel
  Slibning af svejsninger

  Hvis du vil slibe en svejsning med en flaprondel, skal du bruge den rigtige kombination af mineral og grundvæv. 3M™ Flaprondel 769F leverer den kombination. 3M præcisionsformede korn skærer hurtigt og varer længe, da de brydes til nye skarpe punkter. Grundvævet nedbrydes jævnt, så der hele tiden dukker friske, skarpe mineraler frem, og slibningen kan fortsætte.


Skal det gå hurtigt?

Hvis du har brug for en endnu hurtigere skæreevne, så prøv 3M™ Cubitron™ II-slibeprodukter

LÆS MERE