Et sikkert arbejdsmiljø i landbrugssektoren

Et sikkert arbejdsmiljø i landbrugssektoren

Personlige værnemidler til landbrugssektoren

Landbrug kan være et farligt erhverv. Niveauet af støj, støv, gas og skadelige væsker gør det til en af de erhverv, der oftest rammes af ulykker (UK HSE, 2013).

Heldigvis har 3M's førende forskere udviklet et bredt sortiment til beskyttelse af åndedræt, hørelse, hoved, øjne, ansigt og krop, der ikke alene beskytter, men også er komfortabelt og enkelt i brug.


 • Åndedrætsværn

  Lungevejssygdomme, herunder astma, tærskerlunge og den skadelige virkning fra kemikalierne i sprøjtemidler, kan nemt forhindres, hvis den rigtige type åndedrætsværn anvendes.

  3M har udviklet et bredt sortiment af komfortable åndedrætsværn i høj kvalitet, der yder effektiv beskyttelse mod gasser, dampe og partikler. Vælg mellem støvmaske og luftfiltrerende eller trykluftforsynede modeller.

  Se åndedrætsværn til landbrugssektoren


 • Høreværn

  Støjskader kan være vanskelige at opdage, og effekten afhænger af forskellige faktorer:


  • Det faktiske støjniveau – jo højere niveau, desto større risiko for høreskade
  • Eksponeringens varighed – hvor længe har vedkommende været udsat for det skadelige støjniveau?
  • Medicinske forhold – f.eks. gentagne tilfælde af mellemørebetændelse

  Tegnene på permanent høreskade viser sig som regel efter en længere periode med eksponering af skadelige støjniveauer, men de kan også opstå ved eksponering af kraftig impulsstøj, f.eks. en kraftig eksplosion. Derfor er det vigtigt at overvåge og beskytte medarbejdere, der er eksponeret for skadelige støjniveauer, herunder landbrugsarbejdere.

  Se høreværn til landbrugssektoren


 • Hoved-, ansigts- og øjenværn

  3M har udviklet en række hoved-, ansigts- og øjenværn, der beskytter dig i dit arbejde, uanset hvilken gren af landbrugssektoren der er tale om. Vores lette hjelme er perfekte, hvis der er risiko for faldende genstande i forbindelse med tunge løft, vores ansigtsværn er beregnet til at beskytte dig mod blandt andet flyvende træspåner, og vores brede sortiment af øjenværn beskytter dine øjne mod støvpartikler og sprøjt fra væsker.

  Se hoved-, ansigts- og øjenværn til landbrugssektoren


 • Beskyttelsesdragter

  Landbrugsarbejde kan udsætte dig og dine medarbejdere for en række farlige partikler og væsker, og derfor er det vigtigt at have den rigtige beskyttelse for at minimere eksponeringen. 3M har et udvalg af beskyttelsesdragter, der giver dig og kollegerne den nødvendige beskyttelse.

  Se beskyttelsesdragter til landbrugssektoren