webLoaded = "false" Loadclientside=No

Om arkitektonisk design

Hos 3M er vores stikord innovation, inspiration og information. Vi giver dig smukke produkter, som også er praktiske, og som lever op til og overgår de krav, du har i forbindelse med indendørs og udendørs design og renovering. Stort set ethvert overfladeområde og glasområde kan hurtigt omdannes og få det udseende, du ønsker, fra marmor til finér og læder direkte til sandblæst glas. Og i løbet af processen understøtter 3M dig med den information og den teknologi, du skal bruge til at virkeliggøre dine ideer.

Vores 3M™ arkitektoniske DI-NOC™-finishløsninger efterligner naturlige og andre materialers smukke egenskaber, men til en meget lavere pris. Brug af 3Ms finishløsninger til at opnå din ønskede brandoplevelse er en langt hurtigere proces end en normal renovering. 3M™ Fasara™-glasfinish & -krystalglasfinish giver det look, den beskyttelse og den gennemsigtighed, som fås med præget, sandblæst eller på anden måde mønstret glas – til en pris, der gør det til et fordelagtigt alternativ til præget og sandblæst glas.

3Ms arkitektoniske finishløsninger giver dig designfrihed til at gøre dit brand levende på hurtig og billig vis.


Nyheder

Filtrér
Sortér
Tags
Tags
Tags
Indlæs flere

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Om overflade- og glas-finishløsninger

Baseret på 3Ms innovationstradition og tekniske know-how tilbyder 3M fleksible, kreative og teknologisk avancerede overflade- og glas-finishløsninger til arkitektur og indendørs design. Arkitektoniske finishløsninger hjælper ejendomsejere og designere med at skabe en hel ny stemning eller atmosfære, som definerer ethvert miljø helt egen karakter. 3Ms teknologier er udviklet for at skabe enestående design, forbedre den menneskelige komfort og leve op til miljømæssig bæredygtighed.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk