Anvendelsesområder for Architectural Markets

Arkitektoniske anvendelsesområder

Innovation, inspiration, information.

Find en installatør

Frihed til at designe

Frihed til at skabe rum og miljøer helt efter dine ønsker, men meget billigere og hurtigere end en traditionel renovering det er lige netop, hvad 3M Architectural overflade- & glasløsninger tilbyder. Vi kan efterligne læder, marmor, træ – ja, faktisk de fleste hårde og bløde materialer du kan komme på – og det med en robust og slidstærk overflade. Se, hvordan 3M overflade- & glasfinish er blevet anvendt i en lang række forskellige miljøer.


Anvendelser

 • Intet er så befriende som at vide, at der nærmest ingen begrænsninger er for din kreativitet. 3Ms arkitektoniske finishløsninger giver dig frihed til at gøre tingene på din måde helt uden kompromiser. Besøg vores klinik og wellnesscenter for at få mere at vide.

  Gå til den private klinik

 • 3M arkitektonisk finish er det perfekte valg til hurtige, omkostningseffektive forvandlinger, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Oplev mulighederne her, og lad dig imponere af den økonomiske frihed, man ellers kun finder hos entreprenører, arkitekter og designere verden over.

  Besøg hotellet

 • Giv fantasien frit løb med 3Ms arkitektoniske finishløsninger og oplev, hvordan du kan få det maksimale ud af dine ressourcer og omgivelser og skabe lige netop det sted, hvor du føler dig godt tilpas.

  Besøg lufthavnen

 • Uanset hvilke begrænsninger omgivelserne måtte have, så hjælper 3Ms arkitektoniske finishløsninger med at udtrykke en vision, der balancerer mellem storladen arkitektur og minimalistisk, smagfuldt design. I disse eksempler illustreres denne frihed i udtrykket samt alt det, man kan opnå.

  Besøg stormagasinet

 • Uanset om du starter fra bunden eller er ved at renovere dit arbejdsområde, giver 3Ms arkitektoniske finishløsninger dig frihed til at slippe din kreativitet løs. Disse forbindelser demonstrerer, hvordan de nyeste overfladefinishmaterialer kan forenes med et eksisterende miljø og derved skaber et sted, hvor folk gerne vil være.

  Tag på kontoret


Om overflade- og glas-finishløsninger

Baseret på 3Ms innovationstradition og tekniske know-how tilbyder 3M fleksible, kreative og teknologisk avancerede overflade- og glas-finishløsninger til arkitektur og indendørs design. Arkitektoniske finishløsninger hjælper ejendomsejere og designere med at skabe en hel ny stemning eller atmosfære, som definerer ethvert miljø helt egen karakter. 3Ms teknologier er udviklet for at skabe enestående design, forbedre den menneskelige komfort og leve op til miljømæssig bæredygtighed.