Hvorfor omlakere?
Når du kan bruge bilfolie.

Folie til bilindpakning

 • Du behøver ikke omlakere din bil, du kan foliebeklæde den med folieprodukter til bilindpakning fra 3M. 3M har et bredt udvalg af farvede og teksturerede vinylfolier til indpakning af biler, så du, når som helst du ønsker det, kan ændre farven og udtrykket på din bil.

   

  • Skift farve på din bil hurtigt og omkostningsfrit, uden behov for en omlakering
  • Bilfolie kan fjernes igen, så du på et senere tidspunkt kan gå tilbage til bilens originale udseende, hvis du ønsker det
  • Folien kan endda beskytte den originale lak mod solskader og mindre ridser
  • Hvis du ikke vil beklæde hele bilen med bilfolie, kan du gøre din bil personlig ved blot at foliebeklæde sidespejlene, kølergitteret foran eller taget i stedet for!

   

  Vores netværk af personer, der er uddannet og godkendt af 3M til at lægge folie på biler, kan hjælpe med at sikre, at folien, der ændrer farven på din bil, ser lige så godt ud som den originale lak. Få mere at vide om folie til farveændring fra 3M.

 • Hvorfor ikke designe selv?

  Du er unik, og der er ingen grund til, at din bil ikke skal være det. Med trykbare folier fra 3M kan du køre rundt i tigerstriber eller dit yndlingsmaleri, eller endda noget unikt du selv har designet. Vores netværk af installatører, der er uddannet og godkendt af 3M, kan hjælpe dig med at skabe effektfuld grafik til din bil designet specifikt til dig.

  Du kan også bruge en trykbar folie fra 3M til at reklamere for din virksomhed og øge dine chancer for at kapre din næste kunde. Folie til indpakning af biler er en fantastisk metode til at gøre potentielle kunder opmærksom på din virksomhed og dine serviceydelser og styrke virksomhedens image via bilreklame eller et logo på bilen. Få mere at vide om brugertilpassede, trykbare folier 3M.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.