Hvorfor omlakere?
Når du kan bruge bilfolie.

Folier til farveændring

Måske kunne du ikke få leveret din nye bil i den ønskede farve, eller måske er du blevet træt af farven på din gamle bil og har brug for noget nyt. Folier til farveændring fra 3M gør med det samme din bil ny og frisk, uden der er behov for at omlakere. Se vores farvede folier, der fås i mat, mat metal, blank og tekstureret, for at beslutte hvilken der passer bedst til dig og din personlig. Det er tid at lufte en ny farve.

Mat og mat metal

 • Matte folier til biler – hvorfor omlakere, når du kan bruge bilfolie?

  Folier med mat finish til biler er det sidste nye. Mens en række forhandlere kun tilbyder begrænsede muligheder for mat lak på nye biler, har det ofte en betydelig omkostning.

   

  • En folie med map finish kan give dig det sidste nye look til en rimelig pris
  • Din bil vil skille sig ud fra mængden og de fuldstændig anderledes ud end andre biler på vejen
  • Gå forrest med en mat sort eller mat grå folie til biler
  • Når du har lyst til noget nyt, kan du blot fjerne den og vælge en anden farve og finish

   

  Se vores farveprøver for at finde ud af, hvilket mat look, der passer til din stil. Og hvis du ønsker at beskytte din matte folie med 3M™ VentureShield™ lakbeskyttelsesfolie, findes den nu i en mat version.

 • Mat Metallic folier

  Vær raffineret, og giv din bil attitude med vores matte metallicfolie til biler. Serie 1080 af vores 3M™-folie til indpakning af biler omfatter en række folier i mat metallic, lige fra det sidste nye produkt – mat koks-metallic – til den altid populære mat mørkegrå-metallic. Hvorfor ikke kombinere en mat metallic-folie med blanke sorte detaljer på kølergitteret, taget eller sidespejlene, så din folie virkelig kommer til sin ret. Vores netværk af personer, der er uddannet og godkendt af 3M til at lægge folie på biler, kan hjælpe dig med at skabe effektfulde og fuldstændigt unikke effekter med mat metallic-folie på din bil. Find en installatør nu.

 • Folie med mat finish til biler – Få det nyeste matte look

  Folie med mat effekt til biler kan ændre farven på din bil hurtigt og omkostningsfrit, uden behov for en dyr omlakering En populær mat finish inkluderer folier i mat sort til biler og den nyeste folie i mat grå. Se vores farveprøver for at finde ud af, hvilket mat look, der passer til din stil.


Blank

 • Blank folie til biler – hvorfor omlakere, når du kan bruge bilfolie?

  Vil du gerne ændre farven på din bil?

   

  • Få en laklignende, blank finish for en brøkdel af prisen med 3M-folie til indpakning af biler
  • Vælg fra et bredt udvalg af blank finish fra klassisk blank hvid til en mørkere blank pink, hotrod-rød eller blank, brændt orange
  • At foliebekæde din bil er en billig måde at give din bil et helt nyt look på. Hvis du vil skabe noget helt anderledes, kan du endda kombinere farverne
  • Folier til biler kan fjernes helt, hvilket betyder, at du kan gendanne bilen til sin oprindelige farve og begynde forfra, når du vil prøve en anden finish fra vores sortiment

   

  Besøg vores galleri med biler med bilfolie for at få idéer og inspiration.

 • Lak-lignende finish - folie med blank finish

  Keder du dig nemt? Vil du gerne blive betaget af din bil igen? Bilindpakning med en blank finish er et hurtigere og billigere alterantiv til at omlakere, og bilfolien kan fjernes helt igen. Vores netværk af uddannede og godkendte installatører kan vejlede dig gennem processen med at foliebeklæde din bil for at sikre, at du får den folie, du ønsker. Besøg vores side med farveprøver for at se vores brede udvalg af blank finish og beslutte, hvordan din bil skal se ud. Kontakt én af installatørerne, der er godkendt af 3M, for at få et tilbud, når du har foretaget dit valg.


Tekstureret

 • Kulfiberark - Få looket uden omkostningen

  Opnå virkningen, teksturen og det visuelle udseende som ægte kulfiber

  • 3M-bilfolie i serie 1080 genskaber på autentisk vis det materiale, der engang var forbeholdt superbiler
  • Der er mulighed for at beklæde dele af bilen, fra instrumentbrættets overflade til tag og sidespejle for at give din bil et skræddersyet look med dette unikke materiale
  • Materiale med kulfibertekstur er nemt at installere og rengøre
 • Kulfiberark - Ikke blot et trykt mønster

  Det er ikke et trykt kulmønster. Denne folie har en præget finish, der afspejler ægte kulfiber, reflekterer lyset som forventet og ændrer mønsterets detaljer afhængig af visningsvinklen. Det har et moderne, visuelt indbydende dsign, der gør kulfiber-finishen perfekt til bildekoration både udvendigt og indvendigt. Se vores farveprøver her, før du kontakter den nærmeste godkendte installatør for et tilbud.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.