Hvorfor 3M-certificerede installatører

  • Vores netværk af certificerede og godkendte installatører er uddannet ifølge vores egne, strenge standarder, og derfor kan de klargøre og påføre vores produkter, så de præcis lever op til dine krav. Alle vores installatører, der er certificeret i henhold til bedste forretningspraksis, tekniske færdigheder og viden, er uddannet ifølge 3Ms højde standarder, og det ses på slutresultatet, en kvalitetsinstallation, der modstår tidens tand.

    Vi har specialuddannede og godkendte installatører landet over for at sikre, at du altid kan finde en installatør i dit nærområde, du kan have tillid til, og som er ekspert i at arbejde med 3M-produkter. Som 3M-certificerede installatører er de altid opdateret med de seneste nyheder om nye produktlanceringer fra 3M og fortsat uddannelse, udvikling og teknisk support fra vores 3M-centre.

    Endelig kan du, når du bruger en certificeret 3M-installatør, have ro i sindet med hensyn til garanti, hvis noget går galt. Hos 3M står vi ved vores produkter. Spørg din 3M-certificerede installatør for at få mere at vide om garantien for dine 3M-produkter.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.