Hvorfor 3M

 • Globalt brand, lokal support

  3M er et kvalitetsbrand, som nyder tillid verden over, og som er repræsenteret på global basis. Vi kan også prale af et lokalbaseret salgsteam og teknisk service, der yder support til vores certificerede installatørnetværk. Vi er en global virksomhed med lokal tilstedeværelse. Nogle af de største globale brands har tillid til og bruger 3M-produkter hver dag. Og der er selvfølgelig altid 3M-garanti, så du kan have ro i sindet, hvis noget går galt, der ikke skyldes fejl fra din side.

 • Holdbar ydeevne

  3M-produkter, der er blevet tilpasset korrekt af en af vores autoriserde 3M-installatører, bør holde i overensstemmelse med deres vurdering af holdbarhed. Dette er stærkt afhængig af kvaliteten af den malede overflade under samt typen af folie og bil. Bilens malede overflade skal være i god stand, for rust, revner eller beskadigede områder kan påvirke bilindpakningens ydeevne. Søg råd fra din installatør inden installationen, hvis du er i tvivl.

 • Baseret på innovation

  Fundamentalt set er 3M en virksomhed baseret på videnskab. Med opfindelsen af selvklæbende funktioner som Controltac, der giver mulighed for grafik, der kan flyttes rundt, og Comply for finish uden bobler, har 3M års erfaring med at udvikle personliggørelse til biler og beskyttelsesprodukter, der sikrer, at du får den nyeste teknologi og en finish i bedste kvalitet

 • Produkternes bredde

  Vi producerer tusindvis af fantasifulde produkter, og vi er de førende på markeder - fra sundhedspleje og motorvejssikkerhed til kontorprodukter og skurepulver og klæbemidler. Vores succes begynder med vores evne til at anvende vores teknologier - ofte i kombination - for at imødekomme en endeløs række af kundekrav fra den virkelige verden. Din lak kan f.eks. være klargjort med brancheførende produkter fra 3M, beskyttet med 3M VentureShield, og derefter plejet og vedligeholdt med bilplejeprodukter fra 3M. Og dette gøres selvfølgelig muligt at personalet hos 3M og deres enestående engagement i at gøre livet nemmere og bedre for mennesker verden over.

 • Bæredygtighed

  3Ms for bæredygtighed omfatter kundetilfredshed og kommerciel succes i en ramme med miljømæssige, sociale og økonomiske værdier. For yderligere oplysninger om, hvordan 3M som helhed griber principperne med bæredygtig udvikling an, er vores bestræbelser beskrevet i detaljer i

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.