Ingen kompromiser, i varme miljøer

Ingen kompromisser, i varme miljøer

3M High heat sikkerhedshjelme, er kompatible med værnemidler til hoved, øjne, ansigt og hørelse

Ekstreme temperaturer, metalgnister og -stænk. Sådan er arbejdet. Det er et barsk miljø at arbejde i. Du har ikke råd til at gå på kompromis med dine medarbejderes sikkerhed og komfort. Hos 3M er vi klar over, hvilket krævende arbejde du og dine kolleger udfører hver eneste dag. Derfor har vi udviklet et sortiment af fuldt kompatible personlige værnemidler, som kan hjælpe med at opnå den nødvendige sikkerhed, komfort og samtidig overholde gældende arbejdsmiljøregler.


Produkter og anvendelse • 3M™ G3501 sikkerhedshjelm til industrien

  3M™ G3501 sikkerhedshjelm til industrien

  Produktegenskaber

  • 180° rotation
  • Hovedbånd med stilleskrue eller pin-lock
  • Vejer mindre end 390 gram inkl. hovedbånd med stilleskrue
  • Vælg mellem 6 forskellige farver med udgangspunkt i firmalogo eller arbejdsfunktion.
  • Svedbånd i plastik eller læder
  • 3-punkts-hagerem

 • 3M™ V5 visir 5F-11

  3M™ V5 visir 5F-11

  3M™ visir 5F-11 beskytter mod middelhårde stød og slag med optimal visuel klarhed. Anti-dug og anti-ridse coating. Dette produkt er velegnet til slibning.

   


 • 3M™ V5 visir 5E-11

  3M™ V5 visir 5E-11

  3M™ visir 5E-11 giver DIN 5-beskyttelse samt beskyttelse mod middelhårde stød og slag. Det er velegnet til svejseassistenter, der udfører gassvejsning, flammeskæring og slibning.

   


 • 3M™ V5 guldvisir 5XG-IR5

  3M™ V5 guldvisir 5XG-IR5

  3M™ visir 5XG-IR5 har en guldbelægning som effektivt beskytter mod IR-stråling samt den strålevarme, som opleves i nærheden af smelteovne og støbeskeer i metalforarbejdningsindustrien.

  Disse visirer fås med DIN 4-5 i henhold til kravene fra en lang række anvendelsesområder og industrier. Beskytter mod stænk fra smeltemetal og mod middelhårde stød og slag.

  De er velegnet til smelteovnsoperatører til brug i forbindelse med tapning, prøvetagning og støbning.

   


 • 3M™ visirer mod stænk og høj varme

  3M™ visirer mod stænk og høj varme

  3M™ frontbeskytter FC1-AL og FC1-GR samt 3M™ nakkebeskytter NC1-AL og NC1- GR er designet for yderligere beskyttelse af både bruger og sikkerhedshjelm.

  Fremstillet af et aluminiseret vævet materiale i høj kvalitet, som reflekterer strålevarme og modstå gnister og stænk. Dermed reduceres varmebelastningen for brugeren, samtidig med at hjelmens levetid forlænges,

  Det strømlinede design er med til at forebygge komplikationer med andet udstyr under anvendelse, og tekstildelene kan nemt udskiftes efter behov.


 • Kommunikationsløsninger

  3M™ PELTOR™ kommunikationsløsninger

  3M™ PELTOR™ sortimentet består af et bredt udvalg af kommunikationsløsninger, der kan tilpasses den individuelle bruger. Sikrer optimal hørebeskyttelse uden at blive isoleret. Den høje varmebestandighed og muligheden for at kommunikere med kollegerne i støjende omgivelser gør PELTOR™ til sortimentet med de rette produkter til det sikre valg til beskyttelse af hørelsen.