Løsninger til beskyttelse af hørelsen

Løsninger til beskyttelse af hørelsen

Måling. Beskyttelse. Validering.

Beskyttelse af hørelsen

Som global leder af løsninger inden for lyd- og støjmåling samt validering af tilpasning af personlige værnemidler, leverer vi både enkle og avancerede løsninger til støjfyldte miljøer.


Produktkatalog over løsninger til beskyttelse af hørelsen


Videoer


Udfordringer ved beskyttelse af hørelsen

 • Beskyttelse
  Beskyttelse

  3M tilbyder et bredt sortiment af innovative høreværn, som gør det nemt at vælge den helt rigtige type til en bestemt opgave. Der findes høreværn i mange forskellige typer og størrelser, hvilket giver dine medarbejdere mulighed for at vælge den løsning, som dækker den enkeltes behov. Vores innovative produkter er designet til at være komfortable, da det often betyder, at de også vil blive brugt. Dette optimerer sikkerhed for brugeren og hjælper med at overholde jeres procedurer for sikkerhed på arbejdspladsen.

  Vælg høreværn

 • Validering
  Validering

  Det er en fordel for alle brugere, både nyansatte og erfarne, at integrere en tilpasningstest af høreværn i jeres procedurer. Dette fro at sikre korrekt beskyttelse af hørelsen i risikofyldte arbejdsmiljøer. 3M™ E-A-Rfit™ Validation System gør det nemt at tilpasse, træne og motivere medarbejderne, samt at vurdere og administrere jeres langsigtede procedurer for sikkerhed på arbejdspladsen.

  Se løsninger til validering


Flere materialer

 • Hvorfor vælge en høreværnsløsning fra 3M?
  Hver dag udsættes 40 millioner arbejdere for høje støjniveauer, og 13 millioner lider af høreskader på trods af branchens lovgivning.* Nu kan du fremme jeres procedurer for brug af høreværn i form af en skræddersyet og omfattende tilgang til beskyttelse af hørelsen på arbejdspladsen. For at kunne implementere en løsning, der virkelig gør en forskel, skal man først forstå farerne i arbejdsmiljøet, lovgivningen og de faktorer, der påvirker beskyttelsen af medarbejderne. * Kilde: Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur.
 • Tilpasningstest er afgørende, og det er vigtigt at du får pålidelige resultater. 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System måler effektiviteten af øreproppen inde i øret, hvilket giver et nøjagtigt og kvantitativt resultat. Da det er muligt at teste begge ører samtidigt, får du mere tid til at uddanne brugerne i vigtigheden af tilpasning af pasform, produktet og gældende regulativer på området.

  • Fit

   Lad brugeren tage høreværn på

  • Test

   Opret forbindelse til mikrofonerne, og test, at der er lyd i højttalerne.

  • Evaluer

   Udfør PAR-testen for at finde den rigtige type høreværn.

 • Ifølge det Europæiske Arbejdsmiljøagentur er den mest rapporterede og hyppigst anmeldte arbejdeskade hørenedsættelse på grund af støjende omgivelser. En tredjedel af arbejdsstyrken i Europa er i farezonen: Ifølge det Europæiske Arbejdsmiljøagentur udsættes en tredjedel af ansatte i Europa dagligt for skadelige støjniveauer.
 • Uanset om man er på arbejde eller hjemme, er det er vigtigt at vide, hvilke lyde der kan medføre høreskader og derfor kræver brug af høreværn.

  De største udfordringer i indførelsen af procedurer for brug af høreværn : Alle arbejdsmiljøer er forskellige, og medarbejderne udsættes for forskellige støjniveauer i løbet af en arbejdsdag.

  Den menneskelige faktor: Alle øregange er unikke, hvad angår størrelse og udformning, så der findes ikke et effektivt onesize-høreværn. Derfor kræver den optimale beskyttelse, at man finder den helt rigtige pasform.

  Kommunikation mellem medarbejdere: På arbejdspladser, hvor der er behov for at kunne tale samme og for at kunne høre f.eks. advarselssignaler, da er det afgørende, at høreværnet samtidig beskytter mod skadelig støj.