3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System

Tilpasningstest af høreværn

3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System

E-A-Rfit™ systemet anvender en dokumenteret teknik "Field Microphone in Real Ear", eller F-MIRE, til at måle høreværnets effektivitet hos den pågældende bruger. Støjdæmpningen, som høreværnet yder, måles direkte og objektivt og uden behov for, at medarbejderen skal lytte efter og reagere på testsignaler.

Med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System tager det kun få sekunder at måle støjdæmpningen ved syv forskellige frekvenser – på BEGGE ører samtidig. Når målingen er udført, udregner og viser softwaren dæmpningen for den pågældende medarbejder, hvilket kaldes den personlige dæmpningsværdi (Personal Attenuation Rating – PAR).

Funktioner:

 

 • Tester begge ører samtidig på under 5 sekunder.
 • Anvendes til test af udvalgte 3M høreværn (ørekopper/ørepropper)
 • Tester ved 7 forskellige frekvenser fra 125 til 8.000 Hz
 • Forskningsbaseret, objektiv og kvantitativ testning

 


Præsentationsvideo: Tilpasningstest af høreværn


 • Trin 1: Medarbejderen tilpasser selv ørepropper/høreværn.

  Efter maks. 5 sekunder genererer systemet en personlig dæmpningsværdi (Personal Attenuation Rating – PAR), der indikerer medarbejderens opnåede dæmpning for den pågældende tilpasning. Fordel: Afspejler den individuelle medarbejders tilpasningsmetode og indikerer, om der er behov for yderligere træning i tilpasningstest af høreværn.

 • Mikrofonen måler dæmpningen for hver øreprop eller høreværn ved mange forskellige industrielle støjniveauer.
  Fordel: Tester objektivt ved 7 forskellige frekvenser (125-8.000 kHz) på under 5 sekunder, og du undgår at skulle tage chancen med subjektive tests.
 • Det patenterede system og algoritmegrundlag analyserer hurtigt "real-ear"data og genererer en personlig dæmpningsværdi (Personal Attenuation Rating – PAR) samt variation i tilpasning.
  Fordel: Personlige målinger af dæmpningen kan hjælpe med at vurdere, om høreværnets ydeevne og tilpasning er tilstrækkelig i forhold til arbejdsmiljøet.
  Dokumenterede resultater: Systemet genererer simple testresultater for hver person i både udskrevet og elektronisk form.

 • Bestil en demonstration
  Bestil en demonstration

  Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at lave en aftale om demonstration og test af 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System på din arbejdsplads.

  Bestil en demonstration

 • Produktkatalog
  Produktkatalog

  Se vores online produktkatalog for yderligere oplysninger om 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System.

  Se produktkatalog


Bestil en uforpligtende demonstration af 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System

Dette er en demonstration på arbejdspladsen uden forpligtelse til at købe systemet. Bestil en produktdemonstration ved at udfylde formularen nedenfor. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål om produkter, der kan anvendes på din arbejdsplads, priser, lokale forhandlere m.m.

Alle felter er obligatoriske, medmindre de er angivet som valgfrie
 • De oplysninger, du angiver i denne kontaktformular, anvendes til at besvare din anmodning og som yderligere beskrevet i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.


 • SEND