Sammenføjning og montering – succeshistorier fra det virkelige liv

Forskellige materialer og produkter kræver naturligvis forskellige fremgangsmåder, når det handler om sammenføjning og montering af dem. Find ud af, hvordan fagfolk fra mange forskellige brancher bruger vores tape og lime til at danne varige sammenføjninger, samtidig med de reducerer deres omkostninger og øger effektiviteten.

Er du interesseret i at finde ud af, hvad en varig montering kan betyde for din produktion? Kontakt vores eksperter inden for sammenføjning og montering for mere information.

 

  • Uensartede materialer. Sammenføjning af forskelligartede materialer. Overflader, der er svære at klæbe på. Med alt fra plast til metal og komposit til skum ved 3M, hvordan du kan løse udfordringer med at sammenføje uensartede materialer med innovative lime og tape.

  • Med en lovgivning, der kræver bedre og bedre benzinøkonomi, går bilfabrikanterne nu forrest med hensyn til at anvende letvægtsteknologi. 3M og Automotive Engineering International er gået sammen om at finde ud af, hvilke teknologier og materialer er de mest effektive i forhold til at hjælpe bilfabrikanter med at opfylde deres vægtreduktionsmål.

  • 3M's lime og tape er brugervenlige og effektive, og de sørger for hurtige klæbeløsninger, der udkonkurrerer mange svejseløsninger og mekaniske sammenføjningsmetoder. 3M's produkter kan hjælpe med at øge produktionsmængden, hvilket giver færre arbejdstimer og lavere produktionsomkostninger.


Følg os

Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp med at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller anvendelse eller vil samarbejde med en teknisk specialist fra 3M.