Tag ejerskab/Own the zone for at forhindre hypotermi med 3M™ Bair Hugger™ normotermisystem

Med nurse own the zone
 • At forhindre hypotermi under operationer kan være af stor værdi for klinikker og hospitaler nu og i fremtiden. Tag ejerskab/Own the Zone indebærer at holde en patients kernetemperatur inden for den normoterme temperaturzone på 36,0-37,5 °C under operationen.1,2 Når systemer til patientopvarmning og temperaturovervågning på operationsstuer anvendes korrekt, kan det hjælpe personalet på operationsstuen med at overvåge og opretholde patientens kernetemperatur fra det øjeblik, hvor patienten kommer ind i operationsområdet, og indtil de udskrives.


 • Lær, hvordan du kan hjælpe Tag ejerskab/Own the Zone
 • Lær, hvordan du kan hjælpe Tag ejerskab/Own the Zone

  • Hvorfor er opretholdelsen af normotermi så afgørende for patientresultater?
  • Hvilke almindeligt forekommende misforståelser og sandheder findes der?
  • Hvordan kan mit arbejdssted tage ejerskab/Own the Zone?

  Du finder svar på disse spørgsmål og mange flere i vores gratis Own the Zone whitepaper: Vigtigheden af proaktiv temperaturhåndtering som en ny standard inden for patientpleje.


 • Videobillede af Tag ejerskab/Own the zone
  3M™ Bair Hugger™ temperaturovervågningssystem

  Når det kommer til patientnormotermi, spiller hver grad en stor rolle. Selv et mindre fald i kropstemperaturen kan medføre utilsigtet hypotermi, en kirurgisk komplikation, som er forbundet med en øget risiko for postoperative sårinfektioner og andre dyre og potentielt dødelige konsekvenser.

 • Grafisk billede af Tag ejerskab/Own the zone
  Vigtigheden af temperaturstyring

  Proaktiv temperaturstyring, som kan udføres med Bair Hugger normotermisystemet, kan hjælpe sundhedspersonale med at tage ejerskab/Own the Zone og opretholde normotermi for alle kirurgiske patienter i hele det perioperative forløb. Få mere at vide med vores Own the Zone piktogram.


Sådan gør du for at tage ejerskab/Own the Zone under hele operationen.

 • Før operation

  Præopvarm med en Bair Hugger varmeenhed for at forhindre temperaturfald på grund af redistribution, og overvåg proaktivt patientens kernetemperatur med Bair Hugger temperaturovervågningssystem.

 • Under operation

  Overvåg kernetemperaturen under operation med Bair Hugger temperaturovervågningssystem. Og oprethold proaktivt normotermi med et Bair Hugger tæppe eller kittel under hele operationen.

 • Efter operation

  Oprethold patientkomfort og opnå positive resultater ved at fortsætte med at overvåge kernetemperaturen i opvågningsfasen.

gradient hero banner
Det er på tide at tage ejerskab/Own the Zone
 • Gør hypotermibehandling til noget, der hører fortiden til. Med Bair Hugger normotermisystemet, der omfatter temperaturovervågningssystem og et stort udvalg af opvarmningstæpper og -kitler af høj kvalitet, kan du forebygge hypotermi og hjælpe med at beskytte patienter og skabe bedre resultater. Se, hvordan vi kan hjælpe sundhedspersonale med at implementere normotermiprotokoller med en komplet løsning til overvågning af temperatur og opvarmning.

 • billede for kernetemperatur
  Temperatur er en vigtig parameter

  Kernetemperaturen er en kritisk parameter, der bør overvåges i hele det perioperative forløb. Proaktiv måling af kernetemperaturen med et konsistent, nøjagtigt og ikke invasivt system er den eneste rigtige måde at tage ejerskab over den normotermiske temperaturzone (36,0 °C - 37,5 °C)1,2 og beskytte patienterne mod utilsigtet perioperativ hypotermi. Få mere at vide om Bair Hugger temperaturovervågningssystemet i vores video.


Referencer

 1. Schroeck H, Lyden AK, Benedict WL, Ramachandran SK. Time Trends and Predictors of Abnormal Postoperative Body Temperature in Infants Transported to the Intensive Care Unit. Anesthesiology Research and Practice. 2016:7318137
 2. Hooper VD, Chard R, Clifford T, Fetzer S, Fossum S, Godden B, Martinez EA, Noble KA, O’Brien D, Odom-Forren J, Peterson C, Ross J, Wilson L. ASPAN’s Evidence-Based Clinical Practice Guideline for the Promotion of Perioperative Normothermia: Second Edition. Journal of PeriAnesthesia Nursing, Vol 25, No 6 (December), 2010: pp 346-365