hud- og sårpleje

Hudbeskyttelse

3M løsninger til hudpleje

God hudbeskyttelse er afgørende for gode patientresultater

Patienternes behov skifter fra dag til dag. Derfor tilbyder vi en portefølje af innovative, hudvenlige og pålidelige produkter, der giver mulighed for det rigtige valg i enhver situation. Vælg fra et bredt sortiment af produkter til akut og kronisk sårbehandling og hudbeskyttelse, og giv dine patienter øget velbefindende.

Hos 3M ved vi, at patientkomfort og -tilfredshed er altafgørende. Derfor har vi udviklet disse intelligente hudplejeløsninger, der beskytter og plejer huden, herunder tilstande fra inkontinensrelateret dermatitis og hudskader som følge af medicinske klæbere (MARSI), til hudskader på grund af fugt omkring sår og stomier.


Præsentationsvideoer


Forstå inkontinensrelateret dermatitis og forbindelsen til tryksår

 • inkontinensrelateret dermatitis

  Inkontinensrelateret dermatitis (IAD) påvirker patienter i både akutte og længerevarende plejesammenhænge. Denne hudtilstand er forbundet med eksponering for urin eller afføring. Patienterne oplever betydeligt ubehag, og tilstanden kan være vanskelig, tidskrævende og dyr at behandle. IAD er en stor global sundhedsudfordring og en almindeligt accepteret risikofaktor for udvikling af tryksår1.

  I samarbejde med Wounds International samlede vi, hos 3M, et ekspertpanel, som fik til opgave at udarbejde evidensbaseret bedste praksis for identificering, forebyggelse og behandling af IAD. Dette panels offentliggjorte arbejde drejede sig specifikt om vigtigheden af at få fastlagt globalt accepterede retningslinjer for hudpleje.

  Hent dit eksemplar af "Moving Prevention Forward: Incontinence Associated Dermatitis Best Practice Principles"

  Få mere at vide om 3M™ Cavilon™ Hudplejeprodukter

  1. Beeckman D et al. Proceedings of the Global IAD Expert Panel. Incontinence associated dermatitis: moving prevention forward. Wounds International 2015 • forebyggelse af hudskader

  Er med til at minimere og behandle skader

  Hudskader som følge af medicinske klæbere (MARSI) kan være en alvorlig komplikation og kan forekomme i alle behandlingssammenhænge og aldersgrupper. Disse skades accepteres dog ofte som en uundgåelig del af patientbehandlingen. MARSI kan forekomme overalt, hvor der bruges klæbere, f.eks. IV-indstikssteder og sårforbindinger, og hos patienter, der har sensibel eller sart hud.

  Hos sårbare patienter kan hudskader føre til alvorlige komplikationer. Ved at bruge 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm under klæbende produkter kan du beskytte dine patienter mod MARSI.

  Få mere at vide om MARSI


 • Fugtrelaterede hudskader (MASD)

  Løsninger til beskyttelse af huden omkring sår

  Området omkring et sår kan nemt blive beskadiget af dræn og klæbere. Med 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm kan du hjælpe med at beskytte området omkring såret mod hudskader.

  Få mere at vide om 3M™ Cavilon™ Hudplejeprodukter

  3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm kan bruges til at beskytte huden mod maceration omkring bensår, tryksår, diabetiske fodsår og andre kroniske tilstande. Produktet kan også bruges til at behandle og beskytte hud mod skader i forbindelse med inkontinensdermatitis og traume fra klæbere. Skumapplikatoren med 1 eller 3 ml gør det muligt at applicere filmen præcist i området omkring ikke-inficerede sår, og filmens sterile ikke-cytotoksiske formula gør den ideel til pleje af huden omkring såret.