Forebyggelse af hypotermi

Forebyggelse af hypotermi

 • Løsninger til patientopvarmning
  En normoterm patient er en sikrere, gladere og mindre omkostningskrævende patient

  Utilsigtet hypotermi er let at forebygge. Studier viser, at når patienter opvarmes for at opretholde en kernetemperatur på mindst 36 ºC, reduceres forekomsten af komplikationer, som ofte forbindes med utilsigtet hypotermi. Konsekvenserne af hypotermi omfatter højere dødelighed, længere hospitalsindlæggelser og en øget forekomst af postoperative sårinfektioner.1-6 3M udbyder løsninger til patientopvarmning, der er med til at forbedre patienternes helbredelse. Kontakt os nu for at få mere at vide om, hvordan 3M kan hjælpe dit arbejdssted med at nå målene for patientopvarmning.

  Kontakt en klinisk specialist


Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg for din patient

 • Tag ejerskab/Own the Zone
  Tag ejerskab/Own the Zone

  Se, hvordan sundhedspersonale tillidsfuldt og proaktivt kan tage ejerskab/Own the Zone ved at overvåge og opretholde patientens kernetemperatur på mellem 36,0 °C og 37,5 °C fra det tidspunkt, hvor patienten træder ind i det præoperative område, og til det øjeblik, hvor vedkommende udskrives.

 • Hvorfor Bair Hugger?
  Hvorfor Bair Hugger?

  En pålidelig, dokumenteret løsning – vi har hjulpet sundhedspersonale med at opretholde normotermi hos kirurgiske patienter i mere end 30 år med uovertruffen klinisk evidens, som støtter brugen af Bair Hugger patientopvarmningsløsninger. Produkter du kan stole på, til patienter som stoler på dig. Fordi vi ser hver patient som en del af vores familie.

 • Nyheder
  Nyheder

  3M leverer mere end blot produkter. Vi samarbejder med sundhedspersonale om at levere førsteklasses forsknings- og undervisningsværktøjer, der hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til opretholdelse af normotermi for dine kirurgiske patienter. Udforsk og download de nyeste materialer her.


Vigtigheden af at forebygge hypotermi

 • Præoperativ pleje
  Præoperativ pleje

  Offentliggjorte retningslinjer anbefaler at opvarme præoperativt på afdelingen eller på akutafdelingen ved hjælp af et konvektivt varmluftssystem (forced air warming), samt at opretholde denne opvarmning i hele den intraoperative fase.2 Ved at præopvarme patienter i bare 10-20 minutter før generel anæstesi opnås der et tilskud til den totale varmemængde i patientens krop, som er med til at forebygge perioperativ hypotermi og reducere postoperativ kulderystelser.3

  Kontakt en produktspecialist

 • Intraoperativ pleje
  Intraoperativ pleje

  Hos alle kirurgiske patienter, der får generel eller regional anæstesi, kan der, uanset alder, vægt og andre faktorer, opstå temperaturfald som følge af redistribution (RTD). Forskning viser, at kroppens kernetemperatur falder med op til 1,6 °C i den første time efter induktion af generel anæstesi,1 og dermed øges risikoen for utilsigtet perioperativ hypotermi og de komplikationer, der er forbundet med det.2,4

  Se vores sortiment af produkter til patientopvarmning

 • Postoperativ pleje
  Postoperativ pleje

  NICE anbefaler, at patienter opvarmes aktivt ved hjælp af forceret opvarmning, indtil de har forladt opvågningsrummet eller føler sig behageligt varme.2 Ved at undgå hypotermi og karforsnævring efter operation opnås en minimering af hypoksiske sår, og sårheling og modstandsdygtighed over for infektion fremmes. Hypoterme patienter er også længere tid om at komme sig end normoterme patienter.5

  e-learning-kurser om patientopvarmning


3M™ Løsninger til patientopvarmning

 • 3M Bair Hugger™ Varmesystem for kitler
  3M™ Bair Hugger™ patientjusterbar varmekittelsystem

  Opvarmningskitler

  Bair Hugger opvarmningskitler giver både forbedret patientkomfort og klinisk opvarmning gennem hele den perioperative proces i ét og samme produkt. Systemet bruges i stedet for den traditionelle bomuldskittel, og patienten kan styre lufttemperaturen og således holde sig varm og veltilpas på afdelingen. Kitlen kan også bruges i klinisk regi sammen med varmeenheden på operationsstuen og i opvågningsrummet.

  Få mere at vide om Bair Hugger-opvarmningskitler

 • 3M Bair Hugger™ løsninger
  3M™ Bair Hugger™ system til varmetæppe

  Varmetæpper

  Der er publiceret over 170 kliniske studier om effektiviteten af konvektiv opvarmning (forced air warming). De fleste af disse studier blev gennemført med Bair Hugger systemet. Vi har et varmetæppe til enhver kirurgisk position, indgreb og patient. Med mere end 30 års klinisk erfaring og 300 millioner opvarmede patienter, leverer vi en pålidelig, dokumenteret løsning, der er med til at sikre patienters restitution.

  Få mere at vide om Bair Hugger systemet

 • 3M Ranger™ systemer
  3M™ Ranger™ blod-/væskeopvarmningssystem

  Blod- og væskeopvarmning og skyllevæskevarmning

  Ranger™ Systemet til blod-og væskeopvarmning ved hjælp af SmartHeat™ teknologi kan tilpasses stort set ethvert behov for opvarmning af væske, lige fra KVO til mere end 30 liter i timen. Der findes en række engangssæt, som opfylder ethvert behov for opvarmning af væske, herunder pædiatriske sæt, standardsæt og High Flow sæt. Vi har også et udvalg af skyllevæskesæt.

  Få mere at vide om Ranger systemet

 • 3M™ Bair Hugger™ temperaturovervågningssystem
  3M™ Bair Hugger™ temperaturovervågningssystem

  Temperaturovervågningssystem

  Bair Hugger temperaturovervågningssystemet er et ikke invasivt, præcist system til overvågning af kernetemperatur, som konstant måler patientens kernetemperatur med en omkostningseffektiv engangssensor, hvilket gør standardisering muligt med en konsekvent temperaturovervågningsmetode i hele den perioperative proces.

  Få mere at vide om Bair Hugger temperaturovervågningssystemet


Kontakt 3M for at få et møde

3M har fokus på at reducere hypotermi på hospitaler, samtidig med at effektiviteten og patientkomforten øges. Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din afdeling.


Referencer

  1. Sessler D.I. (1997) Current concepts: mild perioperative hypothermia. New England Journal of Medicine, No. 336, Vol. 24, pp. 1730-1737.
  2. National Institute of Clinical Guidance – Clinical Guideline 65 – Inadvertent perioperative hypothermia –The management of inadvert perioperative hypothermia in adults
  3. Horn, E.P. Bein, M.D. (2011), Prophylaxis of Perioperative Hypothermia in Patients undergoing general anaesthesia by short time pre-warming. Anaesthesiology.
  4. Kurz A, Sessler DI, Lenhardt R. Perioperative normothermia to reduce the incidence of surgical-wound infection and shorten hospitalization. Study of Wound Infection and Temperature Group. N Engl J Med 1996; 334: 1209-1215 Flores-Maldonado A, Medina-Escobedo CE, Rios-Rodriguez HM, Fernandez-Dominguez (2001) Mild perioperative hypothermia and the risk of wound infection. Arch Med Res 32:227-231
  5. Tülsner, J. Zentrale Aufnahme/Zentrum, für ambulante und Kurzzeitchirurgie, Ruppiner Kliniken GmbH, Neuruppium. Case report, 2010, Arizant Healthcare Inc.