Brugsanvisning (IFU)

3M bestræber sig på at gøre dit job nemmere med pålidelige kvalitetsprodukter understøttet af omfattende træning, dokumentation samt klinisk og teknisk support og kundeservice.

Vores regulatoriske portal lader dig* nemt finde brugsanvisninger (IFU) til 3M Health Care-produkter.

Yderligere oplysninger såsom overensstemmelseserklæringer og certifikater er også tilgængelige for udvalgte produkter.

  • Bærbar computer på hvid baggrund, der viser 3M IFU Finder-hjemmesiden og et Littmann stetoskop ved siden af.

    Klik på knappen nedenfor for at få adgang til 3M's brugsanvisninger. Vores regulatoriske portal åbner i et nyt browservindue.

    Du kan søge efter brugsanvisningen til dit specifikke produkt ved at bruge fritekstsøgning eller ved at gennemse forskellige kategorier.

    Brugsanvisninger og yderligere indhold såsom overensstemmelseserklæringer og certifikater kan ses direkte eller downloades til senere brug.

    GÅ TIL 3M IFU FINDER 


Leder du efter brugsanvisninger til KCI-produkter?

Brugsanvisninger til KCI-produkter er i øjeblikket kun tilgængelige på KCI-hjemmesiden.


Har du brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe! Kontakt vores kundeservice for yderligere hjælp.


  • *Oplysningerne på IFU Finder-hjemmesiden er beregnet til fagfolk fra sundhedssektoren. Patienterne skal tale med sundhedspersonalet om deres specifikke sygdomme og behandlinger samt oplysningerne, der vises på webstedet, herunder risici og fordele ved visse produkter og tjenester, der kan diskuteres på dette websted. Dokumenterne kan revideres, så se IFU Finder-hjemmesiden for den nyeste version på brugstidspunktet. Bemærk, at en søgning på produktnummer muligvis ikke henter den korrekte version af brugsanvisningen for dit specifikke produkt. Brugsanvisninger, der findes på denne måde, skal udelukkende bruges til information og må ikke bruges som erstatning for den faktiske produktmærkning.