webLoaded = "false" Loadclientside=No
læge støtter dreng på hospital

Bekæmp postoperative sårinfektioner fra alle vinkler.

webLoaded = "false"

Lær mere

Postoperative sårinfektioner (SSI) bliver ofte omtalt i sundhedssektoren, men hvad er de, og hvorfor er det vigtigt, at sundhedspersonalet gør alt, hvad de kan, for at forebygge dem?

 • Læger i klasseværelse, smilende

  3M Health Care Academy: Postoperative sårinfektioner (SSI) e-learning kursus.

  Dette online-kursus beskriver postoperative sårinfektioner, deres forekomst og betydning for patientresultater og omkostninger.


webLoaded = "false"

Vær på forkant

Som sundhedspersonale ønsker du at give den allerbedste pleje til dine patienter, hvilket en gang imellem indebærer at ændre på rutiner for at tilpasse dig nye processer eller teknologier. Dog er forandring ikke altid let, og der er ofte forhindringer, som skal overvindes. Dette overblik inkluderer en trin-for-trin guide og nyttige tips til at hjælpe dig til at bedre forstå, identificere og overvinde barrierer mod forandring i klinisk praksis.

 • tre læger mødes - ovenfor

  Hvordan man ændrer klinisk praksis: forstå, identificer og overvind barrierer mod forandring.

  • Hvordan man ændrer klinisk praksis.
  • Forståelse, identifikation og overvindelse af barriererne mod forandring.
   Selv når ændringer er nødvendige i en organisation, kan det være svært at få alle med og etablerede rutiner blokerer ofte vejen mod fremgang.
  • Forstå barriererne mod forandring.
   Det vitale, indledende trin er at anerkende, at der først og fremmest er noget, der er nødt til at blive ændret. Dette kan blive udfordret af sundhedspersonale, som måske føler at det kompromitterer deres egne overbevisninger eller rutiner.
  • Andre barrierer mod forandring kan opdeles i to hovedgrupper: praktiske barrierer, såsom leveringsvanskeligheder eller mangel på ressourcer, og eksterne barrierer, som ligger udenfor din kontrol. Disse inkluderer et økonomisk klima eller politisk miljø, som kan gøre sundhedspersonale modstandere af at tage imod nye idéer.
  • Identificere barriererne mod forandring.
   Det vitale, indledende trin er at anerkende, at der først og fremmest er noget, der er nødt til at blive ændret. Dette kan blive udfordret af sundhedspersonale, som måske føler at det kompromitterer deres egne overbevisninger eller rutiner.
  • Disse inkluderer at tale med nøglepersoner med viden og autoritet til at udforske nye veje. Du kan også gennemføre brainstorming eller fokusgrupper, udgive spørgeskemaer eller simpelthen observere den nuværende kliniske praksis-adfærd for at identificere områder med modstand.
  • Overvinde barriererne mod forandring.
   For med succes at overvinde de identificerede barrierer, har du brug for, blandt andet, en kombination af influencer-opbakning og uddannelse.
  • Opinions-ledere kan være meget overbevisende i at inspirere professionelle til at skifte spor. Også patienter, som nu kan have en god viden om deres egne medicinske problemer, indhentet ved at søge på internettet, kan have indflydelse på beslutninger om deres egen pleje.
  • Uddannelse kan antage mange former, inklusiv konferencer, workshops, træningskurser og distribution af traditionelt undervisningsmateriale.
  • At gøre forandring til en realitet.
   Når barriererne er forstået, identificeret og overvundet, kan du nu få forandringen til at ske og omdefinere best practice som en del af dit overordnede mål mod at forbedre kvaliteten.
  • For mere information, klik her for at hente vores praktiske guide til forandring

webLoaded = "false"

Gå i gang

Med det omfattende udvalg af evidens, vejledninger og retningslinjer tilgængeligt globalt, kan det være svært for sundhedspersonale at vælge, hvilke der er relevante for at forbedre deres kliniske praksis og patientresultater.

 • Læger tager noter

  Oversigt over Europæisk retningslinjer.

  Vores oversigt over kliniske retningslinjer vil hjælpe dig til at identificere de vigtigste anbefalinger udgivet af eksperter og professionelle organisationer i Europa for at hjælpe klinikere til at forhindre postoperative sårinfektioner og utilsigtet perioperativ hypotermi. Se hvordan din nuværende kliniske praksis svarer til retningslinjer nu!

  Udfyld denne formular for at få tilsendt oversigt over retningslinjer.


Send oversigten over kliniske retningslinjer

 • Udfyld denne formular for at få tilsendt oversigten over kliniske retningslinjer.


  Alle felter er påkrævede, med mindre de er angivet som valgfri


  Ved at udfylde denne formular, giver du 3M tilladelse til at e-maile dig oversigten over kliniske retningslinjer. Oversigten over kliniske retningslinjer bliver e-mailet til dig, uanset om du tidligere tilmeldt din interesse for 3M-kommunikation. Hvis du ønsker også at modtage fremtidige nyheder og opdateringer fra 3M, brug afkrydsningsfeltet nedenfor til at tilmelde dig.

 •  
 • Send

Tak fordi du giver os dine oplysninger.

Vi e-mailer dit materiale til dig.

Vi Beklager...

Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk