Hold babyens hånd

Hudskader som følge af kirurgiske klæbere

Forebyg hudskader som følge af kirurgiske klæbere (MARSI)

  • Brochure om MARSI

    Hudskader som følge af kirurgiske klæbere er en hyppig og alvorlig komplikation, der forekommer i alle behandlingssammenhænge og hos alle aldersgrupper, og alligevel er det almindeligt accepteret, at sådanne skader er en uundgåelig del af patientbehandlingen. MARSI rapporteres i utilstrækkelig grad i dag, fordi de ikke er kategoriseret som en bivirkning. Det gør det vanskeligt at dokumentere, hvor fremherskende og omkostningstunge MARSI-skader er, men vores sortiment af produkter og løsninger er fremstillet, så læger og sundhedspersonale kan holde MARSI på et minimum

    Klik her for at få mere at vide om forståelse og forebyggelse af MARSI (PDF 671 KB)


Beskyttelse af patientens komfort og sikkerhed

  • Med det formål at få fastlagt formelle retningslinjer for korrekt vurdering, forebyggelse, valg og brug af produkter samt behandling af hudskader, samlede 3M et panel på 23 anerkendte opinionsledere, som skulle nå til en fælles konsensus på området.

    Ved bedre at forstå og være opmærksom på MARSI og ved at implementere disse retningslinjer kan du forbedre patientoplevelsen, bidrage til en reduktion af sundhedsomkostningerne og opnå bedre resultater.

    Klik her for at downloade dit eksemplar af udtalelsen.


Førende inden for medicinske klæbere

Hos 3M har vi udviklet og forbedret medicinske klæbere i mere end 50 år for at nå frem til den rette klæber til stort set enhver medicinsk anvendelse, herunder hudvenlig medicinsk tape.

Vores kultur med samarbejde, investering i forskning og udvikling og vores ekspertise i klæbeteknologi har gjort det muligt at udvikle de tape-, forbindings-, sårluknings- og professionelle hudplejeprodukter, du sætter din lid til for at yde bedre patientpleje.