3M Health Care
Moving-IAD-Prevention-Forward

Flytter forebyggelse fremad


 • Moving-IAD-Prevention-Forward

  Inkontinensrelateret dermatitis (IAD) udgør en væsentlig global sundhedsbekymring, der påvirker op til 41 % af beboere på plejehjem og 35 % af alle patienter med behov for akut pleje.1,2

  20 internationale eksperter mødtes for at diskutere vidensgabet i forbindelse med IAD og for at fremsætte principper for bedste praksis, der kan lukke dette gab.

  For klinikere, der yder praktisk patientpleje, kan disse principper for bedste praksis udgøre praktisk vejledning i, hvordan man vurderer og behandler – selv forebygger – IAD. Der findes en trinvis vejledning til IAD-forebyggelse samt forslag til udvikling af et struktureret IAD-forebyggelsesprogram i plejesammenhænge for ledere.

  1. Nix D., Haugen V. (2010), Prevention and management of Incontinence-Associated Dermatitis. Drugs Aging 27 (6); 491-6.
  2. Gray M., Bartos S., Incontinence Associated Dermatitis in the Acute Care Setting: A Prospective Multi-site

Download guiden • KUN TIL LÆGER OG SUNDHEDSPEROSNALE. Når du udleverer personlige oplysninger til 3M, giver du os tilladelse til at kontakte dig med jævne mellemrum via e-mail med 3M-produktoplysninger, markedsoplysninger og invitationer til at deltage i undersøgelser. Vi bruger kun disse oplysninger i relation til dine anmodninger og interesser samt som yderligere beskrevet i vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

 • Send
Tak for din interesse i vores IAD identifikationsguide. En vellykket forebyggelse og beskyttelse begynder med mere velinformerede klinikere som dig.

DOWNLOAD NU

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk