Omfattende infektionsforebyggelse

Udnyt hvert eneste øjeblik.

Støtte og løsninger på de mest nødvendige områder.

Forebyggelse af infektioner på intensivafdelinger.

Den globale pandemi har haft en betydelig indflydelse på intensivafdelinger. Du har været udsat for større risiko, mens du har plejet kritisk syge patienter, hvilket gør det endnu vigtigere at sætte fokus på forebyggelse af infektioner.

Hver dag tager du udfordringen op og hjælper med at reducere risikoen for overførsel af virusser og bakterier på din arbejdsplads.

3M er klar til at hjælpe dig med videnskabeligt baserede og klinisk beviste løsninger, som kan bidrage til at øge effektiviteten, forebygge infektioner og give bedre resultater for dine patienter.


Refleksion over CRBSI-forebyggelse med fokus på Covid-19-sundhedskrisen.

Hør Dr. Eggimann fortælle om vigtigheden af at opretholde intensivafdelingernes protokoller for forebyggelse af CRBSI under pandemien.

Ressourcer for den nuværende forebyggelse af infektion og udfordringer ved kontrol

Du har skulle finde på kreative måder at håndtere forebyggelse af infektioner og kontrol på, samt at finde måder at klare mere med mindre. Vi tilføjer hele tiden nye ressourcer, uddannelse og information, så du bedre kan navigere i pandemien, der konstant udvikler sig.

 • Kirurg med personlige værnemidler
  Dit velvære har betydning

  Med den begrænsede tid, du har til rådighed, bliver pandemien ved med at kræve ting af dig, som du tidligere ikke havde kunnet forestille dig.
  Følelserne går højt. Udbrændtheden er ægte.
  Det er vigtigt, at du passer på dig selv, før du hjælper andre.
  3M tilbyder løsninger, der fremmer sikkerheden og velværet for teams på intensivafdelinger.

 • Personale med åndedrætsbeskyttelse på intensivafdelinger
  Forebyggelse af infektioner på intensivafdelinger

  Forebyggelse af infektioner hos kritisk syge patienter er vigtigere end nogensinde før, og alle patienter behandles som højrisikopatienter.
  Mens infektionskilden varierer, er én fælles smittekilde kryds- eller restkontaminering fra medicinsk udstyr, instrumenter og tilbehør.

  3M leverer videnskabeligt baserede løsninger, der reducerer risikoen for infektioner i blodbanen og postoperative sårinfektioner, samt er med til at reducere spredning af kontamineringen.

 • Health Care Academy
  Praksis og undervisning

  Forebyggelse af infektioner kræver uddannelse og engagement for hele teamet. Vi støtter dig og dit team med den nyeste praksis og de nyeste anbefalinger inden for forebyggelse af infektion.


Praksis og undervisning

 • Dr. Eggiman webinarfoto
  Evidensbaserede intensiv-protokoller til forebyggelse af CRBSI samt vedligeholdelse under pandemikrisen.
 • CIP-anbefaling, der understøtter praksis
  Anbefalinger, der understøtter praksis

  Reducér CR-BSI under COVID-19-pandemien.

  Nyeste vejledninger om CRBSI‑forebyggelse
  Ekspertudtalelse

 • Health Care Academy
  Uddannelse skræddersyet til dig

  Vi støtter dig med relevant uddannelse, så du kan beskytte dine patienter. Oplev vores udvalg af webinarer fra eksperter på dit område.
  3M℠ Health Care Academy – du kan tilmelde dig uddannelseskurser og webinarer om de emner, der er relevante for din kliniske praksis.

  3M℠ Health Care Academy


 • Beskyttelse af indføringssted, fastgørelse og hudens integritet: Overvejelser om hudpleje ved vaskulær behandling
  Beskyttelse af indføringssted, fastgørelse og hudens integritet: Overvejelser om hudpleje ved vaskulær behandling

  Beskyttelse af indstikssted, fiksering og hudens integritet er hovedemnerne, der behandles, herunder overvejelser om hudpleje ved vaskulær adgang.

 • BSI: Adressering af kliniske udfordringer med ekstraluminal kontaminering
  BSI: Adressering af kliniske udfordringer med ekstraluminal kontaminering

  Dette modul adresserer de kliniske udfordringer ved katetervedligeholdelse med fokus på ekstraluminal kontaminering.

 • BSI: Adressering af kliniske udfordringer med intraluminal kontaminering
  BSI: Adressering af kliniske udfordringer med intraluminal kontaminering

  Dette modul adresserer de kliniske udfordringer ved katetervedligeholdelse med fokus på intraluminal kontaminering.


Dit velvære har betydning


MSD Covid-19-webinarmoduler


Forebyggelse af infektioner på intensivafdelinger.

Retningslinjer og protokoller har hurtigt udviklet sig til at være rettet mod kontamineringskilder og patogener, der kan føre til infektion. Vi har en holistisk tilgang til reduktion af risikoen for infektion og arbejder sammen med dig for at identificere og hjælpe med at beskytte mod sårbarheder for dine patienter og dit personale, de kliniske omgivelser og klinisk praksis. Vælg det enkelte hotspot for at få mere at vide.


Personer

Fokus på personer som reservoir og måder, hvorpå infektiøse stoffer bevæger sig blandt og i personer: indgangs- og udgangsportaler og overføringsmåden.

 • Luftveje
 • Hud
 • Incisioner/sår
 • Katetre/slanger
 • Slimhinder
 • Kropsvæsker
 • Aerosoler
Praksis

Reducér risikoen for infektion ved at inkorporere evidensbaserede protokoller og uddannelse af personalet i retningslinjer og bedste praksis.

 • Retningslinjer og protokoller
 • Klinisk uddannelse
 • Personaleuddannelse
 • Vurdering og audit
Udstyr og miljø

Reducér risikoen for kontaminering og overførsel på plejeområder med patienter i højrisikogruppen samt overførsel ved brug af instrumenter og enheder til flere patienter.

 • Medicinsk udstyr, instrumenter og tilbehør
 • Miljøudsatte overflader

Forebyggelse af infektioner på intensivafdelinger.

 • Åndedrætsbeskyttelse af medicinsk personale
  Reduktion af risikoen for infektioner i blodbanen

  60 % af alle infektioner i blodbanen (BSI) på hospitaler er opstået i forbindelse med en eller anden form for vaskulær adgang. 1 ud af 5 patienter1 som får CLABSI, dør. Hospitalsindlæggelse af inficerede patienter forlænger deres ophold og øger plejeomkostningerne betydeligt.
  Imidlertid kan 65-70 % af CRBSI'erne forebygges2 med implementering af klinisk beviste løsninger.

 • Personlige værnemidler på operationsstuen
  Reduktion af risikoen for postoperative sårinfektioner

  Op til 5 % af de patienter, der gennemgår en operation, vil opleve negative konsekvenser af en SSI3, herunder forlængelse af hospitalsindlæggelsen4. Imidlertid kan ca. 60 % af SSI'er forebygges ved brug af evidensbaserede midler5-7.


Vores 3M-specialister er klar til at hjælpe dig og tale om din nuværende udfordringer ifm. forebyggelse af infektion. Vi er klar til at hjælpe dig.


Luk  

Referencer

 1. Cassini A et al. Burden of Six Healthcare-Associated Infections on European Population Health: Estimating Incidence-Based Disability-Adjusted Life Years through a Population Prevalence-Based Modelling Study. PLoS Med. 18. okt. 2016;13(10):e1002150.
 2. Septimus EJ, Moody J. Prevention of device-related healthcare-associated infections [version 1; referees: 2 approved]. F1000Research. 2016; 5(F1000 Faculty Rev):65. doi: 10.12688/f1000research.7493.1
 3. Smyth ET et al. (2008) Four Country Healthcare Associated Infection Prevalence Survey 2006: Overview of the results. Journal of Hospital Infection; 69:230–48.
 4. Coello R, et al. (2005) Adverse impact of surgical site infections in English hospitals J. Hosp. Infect 60: 93–103.
 5. Meeks DW, Lally KP, Carrick MM et al. Compliance with guidelines to prevent surgical site infections: As simple as 1-2-3? Am J Surg 2011; 201(1):76–83.
 6. Anderson, Deverick J., et al. Strategies to Prevent Surgical Site Infections in Acute Care Hospitals: 2014 Update. Infection Control and Hospital Epidemiology. 2014; 35(6): 605–627
 7. Umscheid CA, Mitchell MD, Doshi JA et al. Estimating the proportion of healthcare-associated infections that are reasonably preventable and the related mortality and costs. Infect Control Hosp Epidemiology 2011; 32(2):101–114.