Nyheder, Begivenheder og Kampagner

 • Se vores side med nye produkter for at få specifikke oplysninger om nyskabelser og løsninger til BodyShop og SMART Repair.


 • Vi præsenterer 3M PPS Serie 2.0 Sprøjtekopsystemet.

  3M PPS Series 2.0 Spray Cup System forbedrer maleriprocessen dramatisk med et revolutionerende nyt sprøjtekopdesign, der giver avanceret ydeevne, effektivitet og renlighed. Læs mere om 3M™ PPS™ Serie 2.0 Sprøjtekopsystem.

  December 1, 1901 Vi præsenterer 3M PPS Serie 2.0 Sprøjtekopsystemet. Vi præsenterer 3M PPS Serie 2.0 Sprøjtekopsystemet.
 • 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme​

  At få den perfekte finish endnu hurtigere. Fast Cut Plus Extreme er 3Ms nye og forbedrede Grønne Top polermiddel. polertiden reduceres typisk med 25%. Kunderne sparer tid og nyder godt af forbedret kvalitet sammen med forbedret tillid til bortpolering af ridser.

  December 1, 1901 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme​
 • 3M™ Power Tools for Body Repair

  Bedre videnskab til bedre slibning fra 3M. Vores 3M™ Power Tools til Body Repair er en del af en komplet portefølje af slibeprodukter og værktøjer, der er specielt designet til reparation. Værktøjerne er lette , er luftdrevne og værktøjets manøvredygtighed gør det til et glimrende eksempel på, hvordan 3M bringer det bedste ud i autobranchens reparationsprojekter: Science. Applied to Life.™

  December 1, 1901 3M™ Power Tools for Body Repair
 • 3M™ Hookit™ Flexible Foam Abrasive Disc

  Alsidighed på sit bedste.. 3M's Fleksible foam rondeller kombinerer et fleksibelt slibemiddel af aluminiumoxid med et blødt skum for at skabe en højtydende, alsidigt sliberondel. Hundredvis af laserperforerede huller betyder fremragende støv- og vandkontrol, når de anvendes vådt eller tørt, hvilket skaber et rent slibemiljø. Fleksibel og langvarig, der giver en overlegen finish.

  December 1, 1901 3M™ Hookit™ Flexible Foam Abrasive Disc
 • 3M™ Perforeret Profilafdæknings tape

  Hurtig applikation og fjernelse. Tapen er perforeret for nem at rive. Har et stærk materiale og llæbestoffer som fjerner rent. Superior præstation. Den har stiv plastikbøjle for større kantseparation. Et stærk filmunderlag for at trække støbning væk fra paneler og den holder sikkert på plads og modstår løft.

  December 1, 1901 3M™ Perforeret Profilafdæknings tape