Forhandlere

Service og support fra 3M

 • Vores supportløfte

  Lige fra starten har vi, da vi udviklede de første slibeprodukter, banet vejen for en række teknologier, som giver den professionelle operatør mulighed for at udføre alle aspekter inden for omlakering med den tillid og sikkerhed, som er synonymt med 3M-brandet.

  I dag bruger tusindvis af værksteder over hele verden 3M-brands som f.eks. WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ og mange flere for at arbejde hurtigere, sikre et mere holdbart resultat og fjerne risikoen for, at arbejdet skal gøres om.

  3M er banebrydende inden for nye og effektive løsninger til de stigende krav i forbindelse med moderne lakeringssystemer og reparationsteknikker. Innovationer som f.eks. de prisbelønnede Trizact™-slibeprodukter til finpolering og det revolutionerende 3M Paint Preparation System understreger 3M's konstante drive for at lancere produktive løsninger til alle faser i omlakeringsprocessen.

  3M's omfattende sortiment af brugte reservedele med over 600 produkter fås alle med teknisk support og rådgivning, træning i produktivitet og rentabilitet samt rådgivning om sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen.

  Kontakt os i dag med dit værkstedskrav, så du kan få kontakt til en kundeservicemedarbejder.