Påføring af fylder og lak ved omlakering

Påføring af fylder og lak ved omlakering

 • Med nyheder som PPS™ Paint Preparation System og senest Accuspray™ System har 3M en bred vifte af løsninger til påføring af fylder eller lak på biler.

  Innovative opsprøjtningskort som f.eks. opsprøjtningskort til at sætte på emnet og Farvekontrollampe hjælper dig med at finde den rigtige farve og nuance, hvilket kan forhindre dyrt omarbejde.

  3M Paint Application Systems – som mange professionelle autoværksteder vælger til klargøring og påføring af fylder samt til blanding,farve matchning og påføring af basefarve og klarlak.

  For at understøtte en endnu renere lakeringsproces kan du bruge 3M's Dirt-smudsbeskyttelsessystem til nemt at håndtere beskyttelsessystemet i malekabinen. Det tiltrækker snavs fra luften i malekabinen og giver et renere lakeringsresultat og minimerer efterbehandlingsarbejdet.

 • Påføring af fylder med Accuspray™-pistoler

  Det revolutionerende design bag Accuspray™ System HVLP fylderpistolen fra 3M giver samme finish som en førsteklasses HVLP-fylderpistol (high volume low pressure) til kun en brøkdel af prisen. Takket være det udskiftelige sprøjtehoved er det ligesom at sprøjte med en helt ny pistol, hver gang du bruger et nyt, engangshoved.

 • Malekabinebeskyttelse med Dirt Trap

  3M har revolutioneret det enkle koncept om overfladebeskyttelse, så lakeringsprocessen forbedres. 3M™ Dirt Trap-smudsbeskyttelsessystemet er ikke kun fremragende til overfladebeskyttelse, men det er banebrydende på den måde, at det rent faktisk fanger støv, snavs og sprøjterester i en unik konstruktion.

 • Bedre på 6 måder.
  3M™ PPS™ systemet er vedtaget af malere i alle verdenshjørner, hvilket har været et vigtigt løft for produktivitet og kvalitet i næsten 20 år. Nu har 3M gjort det endnu bedre i seks kritiske områder, fra top til bund.

  For mere information om den nyeste udvikling af produktiviteten hos autolakerere, find ud af 3M™ PPS™ Serie 2.0 Sprøjtekopsystem.

 • Lakpåføringssystem med PPS

  3M Paint Preparation System øger produktiviteten i fylder- og lakeringsprocessen betydeligt. Det lukkede engangsrørsystem giver mulighed for direkte blanding og opbevaring af ubenyttet lak.
  Rengøringstiden og brugen af opløsningsmidler reduceres til et minimum, særligt ved brug af 3M Accuspray™-pistolsystemet (kun til primer).

 • 3M PPS Farvekontrollampe II hjælper dig til at finde den helt rigtige farve og nuance før sprøjtning, og på denne måde reduceres behovet for omarbejde til et absolut minimum.