Polering og finpolering

Polering og finpolering

 • 3M's unikke processer og produkter til polering hjælper dig med at opnå et perfekt resultat til dine kunder.
  Uanset om du skal fjerne overfladefejl eller blot vil opnå den perfekte glans, fører brugervenlige, farvekodede poleringsproces dig gennem trinnene til et fantastisk resultat.

  For at opnå den perfekte finish til din kunde er det vigtigt, at du følger de rigtige påføringsprocesser og -metoder til dine klarlakker – hold dig til lakproducentens anbefalinger!

  De avancerede, moderne klarlakker er meget følsomme over for tørreforhold, og korrekt anvendelse og tørring afgør, hvor let poleringsprocessen kan gennemføres samt resultatets overordnede kvalitet.


 • Lakreparation

  Polering – Fjernelse af fejl i lak og klarlak

  Uanset, hvor dygtig du er, og hvor ren luften i malekabinen er, vil der fra tid til anden være behov for fjerne støv mm.

  Med 3M's processer og produkter, som er designet, så de passer til dine behov, kan støvknopper, løbere og stænktekstur nemt fjernes, og du kan fokusere på at gøre den overordnede poleringsproces så hurtig og effektiv som muligt.

 • Grovpolering og polering

  Grovpolering og polering

  Brug 3M Perfect-it™ Farvekodet poleresystem til at opnå en fejlfri overflade med høj glans. Produkterne er designet, så de kan bruges sammen, og farvekoderne sikrer, at du bruger det rette polermiddel med den tilhørende polerpude, så du får de bedste resultater.

  Bemærk: De polermidler, der anbefales i denne polereproces er kun til professionel brug på nypåførte klarlak. Til slidte/ældre overfalder anbefales det at bruge produkterne fra 3M's sortiment til bilpleje.

 • Bilpleje

  Bilpleje

  Uanset om du vil friske en bil indvendigt eller udvendigt, kan du finde produkter, som er nemme at bruge, i 3M's sortiment til bilpleje, og disse er også velegnede til polering af slidte klarlakker, så de opnår en flot glans.


 • Nyheder

 • Materialer

 • Forhandlere

 • Support


Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk