3M Perfect-it Farvekodet poleresystem

3M Bilpleje

 • Gendan og beskyt finishen fra showroomet med et udvalg af 3M-bilplejeprodukter.

  Fra en hurtig rengøring med bilshampoo til den ultimative behandling med Performance Finish – begge produkter giver et fantastisk og professionelt resultat. De kan naturligvis bruges hver for sig efter behov og tid til rådighed.

  Produkter, der foretrækkes af professionelle ... kan du ikke bruge derhjemme.

3M™ Ridsefjerner 39071


 • Reparer små og mellemstore ridser med 3M™ Ridsefjerner 39071. Ridsefjerneren er velegnet til brug ved let oxidering, hvirvelmærker og andre ridser.

3M™ Trizact™ Slibeteknologi


 • Opfrisk beskadiget lak med 3M™ Trizact™ Slibeteknologi. De bedste resultater opnås med en boremaskine.

3M™ System til opfriskning af forlygteglas


 • 3M™ System til genopbygning af forlygteglas er en hurtig og effektiv løsning, der gendanner klarheden i dine forlygter fra gule til fuld gennemsigtighed. Dette system forbedrer lysstrålens kvalitet og får forlygten til at se ud som ny.

  Velegnet som komplet sæt til billige reparationer – trinvise vejledninger medfølger, så selv begyndere kan være med. Udfør reparationen hurtigere ved at montere sliberondellen på en boremaskine medfølger ikke), som kan bruges med en polerrondel eller andet tilbehør.

3M™ Reparationssæt til læder og vinyl 08579


 • 3M™ Reparationssæt til læder og vinyl 08579

  3M™ Reparationssæt til læder og vinyl 08579 reparerer skader og ridser på læder og vinyl i din bil. Reparationssættet indeholder farvepolermidler og klæbemidler samt detaljerede instruktioner og farvevejledning. Følg instruktionerne for de bedste resultater.