Default Section Title

Default Zone Heading

Zone Heading Description

 • Bilreparation og omlakeringsprocesser

  Bilreparation &
  omlakeringsprocesser

  Bilreparation &
  omlakeringsprocesser

 • 3M Lak & pladeværksteds løsninger er designet med henblik på at gøre den professionelle operatør job nemmere, hurtigere og mere rentabelt.

  3M's omlakeringsprodukter sikrer værksteder større indtjening og mere succes. Det er vigtigt at gøre arbejdet rigtigt første gang for at opnå øget aktivitet og tilfredse kunder. Alle 3M-produkter er designet med henblik på maksimal effektivitet og sikker ydelse.

  3M tilbyder produkter og anbefalinger til reparationsprocesser til værksteder og SMART Repair-branchen. Følg vores trinvise vejledninger, eller se vores videoer for at sikre, at du bruger de rigtige produkter og procedurer, så dine kunder får resultater af høj kvalitet.


 • SMART Repair er en blanding af enkle teknikker, som kan bruges, når det område, der skal repareres, ikke dækker mere end et A4-ark.

 • 3M's metoder til grovslibning, slibning og limning benytter de nyeste teknologier, og et tæt samarbejde med bilbranchen sikrer, at vi tilbyder dig de rigtige og mest avancerede metoder.

 • 3M's plastikreparationsmaterialer kan bruges til reparation af revner, huller og slid i plastikdele i biler, og du kan bruge dem til at genopbygge stropper eller dele uden at skulle vente på at modtage en ny reservedel.

 • Uanset om du foretrækker den traditionelle håndblandede polyester spartel eller det revolutionerende og tids- og materialebesparende DMS-system, er 3M's polyesterspartel alle produkter af høj kvalitet, som kan bruges til at opbygge den krævede overflade effektivt og hurtigt før påføring af fylder.

 • Vores 3M-afdækningsløsninger er fremragende, selv til de meste besværlige afdækningsområder. Beskyt mod sprøjtestøv, og opnå præcision i forbindelse med værkstedsarbejdet. 3M's innovative produkter er mere end blot tape – det er afdækningsløsninger, som forenkler hele lakeringsprocessen.

 • 3M's slibeværktøjer og -metoder, som omfatter innovative teknologier som selvslibende slibemidler som f.eks. Cubitron™ II eller Trizact™, kan hjælpe dig til at opnå en ensartet og hurtig skæring med langvarig slibeydelse. Uanset om det drejser sig om grove kornstørrelser og fylderformning eller finslibning inden påføring af toplakker, kan du med 3M's slibeteknologier altid opnå en høj overfladekvalitet, som er nødvendig for det næste trin i omlakeringsprocessen.

 • 3M kan hjælpe med at forbedre malekabinen med 3M's Dirt Trap-system, og de har med innovationer som f.eks. PPS™ Paint Preparation System og senest Accuspray™ System en bred vifte af løsninger til påføring af primer eller lak, herunder værktøjer og processer til nem farveafstemning, som kan gemmes.

 • Fra grovpolering til polering – når du samarbejder med 3M har du altid den rette løsning ved hånden til at opnå en kvalitetsfinish. Med innovative værktøjer til lakreparation kan du bruge 3M Bodyshop-løsninger til nemt at opnå en perfekt finish med 3M's farvekodede polering- og grovpoleringssystemer – perfekte til det professionelle værksted!

 • Beskyt dig selv og dit team mod potentielt skadelig lak, støv og støj. 3M kan hjælpe med at finde de rette personlige værnemidler til dine behov.

 • komplet slibesystem til autobranchen
  komplet slibesystem til autobranchen

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af bilreparationsbranchen. 3M's innovative slibeprodukter, som er de bedste inden for klassen, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibeprodukter, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladeforberedelse, herunder pneumatiske og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, ekspanderingsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflade, funktioner til udtrækning af støv og service.