• Bilreparation &
  omlakeringsprocesser

  Bilreparation &
  omlakeringsprocesser

 • Grovpolering og polering

  Klargøring til lakering

  Dirt Trap

  Fylderslibning

  Afdækning

  Påføring af fylder

  Udskiftning af forrude

  Plastikreparation

  Tætning

  Svejsning, slibning

  Bilreparation

  Personlige værnemidler

  Tørslibning

  Farveafstemning

  Lakreparation

  • 3M Lak & pladeværksteds løsninger er designet med henblik på at gøre den professionelle operatør job nemmere, hurtigere og mere rentabelt.

   3M's omlakeringsprodukter sikrer værksteder større indtjening og mere succes. Det er vigtigt at gøre arbejdet rigtigt første gang for at opnå øget aktivitet og tilfredse kunder. Alle 3M-produkter er designet med henblik på maksimal effektivitet og sikker ydelse.

   3M tilbyder produkter og anbefalinger til reparationsprocesser til værksteder og SMART Repair-branchen. Følg vores trinvise vejledninger, eller se vores videoer for at sikre, at du bruger de rigtige produkter og procedurer, så dine kunder får resultater af høj kvalitet.


  • SMART-bilreparation

   SMART Repair er en blanding af enkle teknikker, som kan bruges, når det område, der skal repareres, ikke dækker mere end et A4-ark.

  • Bilreparation

   3M's metoder til grovslibning, slibning og limning benytter de nyeste teknologier, og et tæt samarbejde med bilbranchen sikrer, at vi tilbyder dig de rigtige og mest avancerede metoder.

  • Plastikreparation af bildele

   3M's plastikreparationsmaterialer kan bruges til reparation af revner, huller og slid i plastikdele i biler, og du kan bruge dem til at genopbygge stropper eller dele uden at skulle vente på at modtage en ny reservedel.

  • Påføring af fylder til omlakering

   Uanset om du foretrækker den traditionelle håndblandede polyester spartel eller det revolutionerende og tids- og materialebesparende DMS-system, er 3M's polyesterspartel alle produkter af høj kvalitet, som kan bruges til at opbygge den krævede overflade effektivt og hurtigt før påføring af fylder.

  • Afdækning af køretøj ved reparation

   Vores 3M-afdækningsløsninger er fremragende, selv til de meste besværlige afdækningsområder. Beskyt mod sprøjtestøv, og opnå præcision i forbindelse med værkstedsarbejdet. 3M's innovative produkter er mere end blot tape – det er afdækningsløsninger, som forenkler hele lakeringsprocessen.

  • Slibning af køretøj

   3M's slibeværktøjer og -metoder, som omfatter innovative teknologier som selvslibende slibemidler som f.eks. Cubitron™ II eller Trizact™, kan hjælpe dig til at opnå en ensartet og hurtig skæring med langvarig slibeydelse. Uanset om det drejser sig om grove kornstørrelser og fylderformning eller finslibning inden påføring af toplakker, kan du med 3M's slibeteknologier altid opnå en høj overfladekvalitet, som er nødvendig for det næste trin i omlakeringsprocessen.

  • Påføring af lak

   3M kan hjælpe med at forbedre malekabinen med 3M's Dirt Trap-system, og de har med innovationer som f.eks. PPS™ Paint Preparation System og senest Accuspray™ System en bred vifte af løsninger til påføring af primer eller lak, herunder værktøjer og processer til nem farveafstemning, som kan gemmes.

  • Polering og finpolering

   Fra grovpolering til polering – når du samarbejder med 3M har du altid den rette løsning ved hånden til at opnå en kvalitetsfinish. Med innovative værktøjer til lakreparation kan du bruge 3M Bodyshop-løsninger til nemt at opnå en perfekt finish med 3M's farvekodede polering- og grovpoleringssystemer – perfekte til det professionelle værksted!

  • Personlige værnemidler til bilreparation

   Beskyt dig selv og dit team mod potentielt skadelig lak, støv og støj. 3M kan hjælpe med at finde de rette personlige værnemidler til dine behov.

  • komplet slibesystem til autobranchen

   komplet slibesystem til autobranchen

   3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af bilreparationsbranchen. 3M's innovative slibeprodukter, som er de bedste inden for klassen, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibeprodukter, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladeforberedelse, herunder pneumatiske og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, ekspanderingsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflade, funktioner til udtrækning af støv og service.


  • Nyheder

  • Materialer

  • Forhandlere

  • Support


  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  Skift lokation
  Danmark - Dansk