Ekspertholdninger

Ekspertholdninger og kundeudtalelser

 • Lær fra erfarne lymfødemterapeuter, og læs hvordan 3M™ Coban™ 2 to-lags kompressionssystemet hjalp patienter med at få behandlet deres sygdom.


 • Lymfødemspecialister har længe anerkendt, at uelastiske bandager med lav udvidelsesevne producerer høje arbejdstryk og lavere hviletryk, så der dannes maksimale tryk, som producerer en masserende virkning, der stimulerer lymfestrømmen (Lymphoedema Framework, 2006).

 • Ikke to patienter er ens, og det er deres sår heller ikke. Det er derfor, sårbehandling kræver specialuddannelse og -ekspertise samt instinkt og intuition. Som kliniker kan du stå over for mange udfordringer, når du giver dine patienter sårbehandling. Dette omfatter behandling af sår, mens man også samtidig arbejder på at holde patientens hud sund og beskytte den mod infektion.

 • 3M understøtter fortsat uddannelse og adgang til opinionsdannere, ligesindede og uddannelsesmæssigt indhold, som omdanner viden til positive sundhedsresultater. Bedre overholdelse af sundhedsretningslinjer kan have en positiv indvirkning på patientresultater og tilfredshed. I det følgende finder du retningslinjer, erklæringer om bedste praksis og konsensusdokumenter for behandling af kronisk ødem og lymfødem.


Mød vores eksperter

 • Lymfødem-sygeplejerskekonsulent

  Denise Hardy
  Uddannet sygeplejerske, BSc (Hons) Palliativ behandling

  • Lymfødem-sygeplejerskekonsulent – Kendal Lymphology Centre
   Sygeplejerådgiver for Lipoedema UK og Lymphoedema Support Network
  • "Med en baggrund i palliativ behandling har lymfødem været et fokusområde i min sygeplejekarriere gennem de sidste 30 år.
  • Efter at have været med til at starte utallige klinikker op inden for den britiske sundhedssektor (NHS), har jeg for nylig etableret Kendal Lymphology Centre – en selvstændig klinik, der leverer NHS-behandling for to sundhedsmyndigheder. Vi tilser patienter, herunder børn om nødvendigt, der lider af alle patologier, herunder lipødem.
  • Jeg har også skrevet værker til publikation og har arbejdet internationalt – især i Kenya, hvor jeg har trænet sundhedspersonale i at håndtere brystkræftrelateret lymfødem.
  • Yderligere oplysninger om vores tjenesteydelser findes på vores website: www.kendal-lymphology.org.uk"
  • Hvad er lipødem, og hvordan stilles diagnosen?
 • Kom jævnligt tilbage til vores undervisningsside om løsninger til lymfødem. Vi vil fortsat tilføje flere artikler og information fra eksperter på området om, hvordan kronisk ødem og lymfødem skal behandles.

Udtalelser fra klinikere og patienter

 • Kliniker, der kontrollerer en patients bandage

  "Mine patienter sætter pris på at kunne gå med deres egne sko." – Marcia Hauter, dr. med., Wound Healing Center, Normal, Illinois, USA

 • Patient med benbandage, der læser for et barn

  "Jeg havde haft det samme bensår i omkring et år. Da det var værst, fyldte det hele den nedre del af mit ben. Så snart jeg begyndte at bruge 3M™ Coban™ 2 to-lags kompressionssystem, begyndte det at læges. Efter to måneder havde jeg ikke længere brug for smertestillende medicin til at lindre mit ubehag. 3M™ Coban™ 2 to-lags kompressionssystemer har gjort det nemmere for mig at forblive aktiv og leve livet." – Dorothy Leonard, Yuma, Arizona, USA.

 • Kliniker, der forbinder patient

  "Mine patienter elsker det, fordi det første skumlag sidder fast på huden og sørger for, at det andet lag bliver på plads, så det ikke glider. Jeg tror ikke, man kan opfinde noget bedre end dette to-lagssystem." – Andrzej Stypko, dr. med., Hopkins County Memorial Hospital, Sulphur Springs, Texas, USA

 • Smilende kliniker med patient

  "Vores personale synes, at 3M™ Coban™ 2 to-lags kompressionssystem er nemt at bruge, og den minimale læringskurve er god til træning af nye medlemmer i teamet. Jeg føler mig mere sikker på, at mit personale ikke anlægger den for stramt eller for løst." – Joseph Snow, dr. med. Concord Hospital Wound Healing Center, Concord, New Hampshire, USA.

 • Det har ændret mit liv fuldstændigt

  "Det har ændret mit liv fuldstændigt." – Kevin Hussey, fra Clarke's Beach, Newfoundland, Canada.


Kontakt 3M for at få et møde

Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din organisation.